UoTurk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaslar aranızda web den annayan varsa [email protected] adresinden bana ulasabılırmı ?[php nuke] ayarı yapabılcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hep aynı kişiler sadece konular değişik.Ben yapabilirim buyur bekliyorum sorun nedir?[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ukalalaşmayalım dilerseniz[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 www.canver.net git kendin kas..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nuke ayarı derken? kurmasında birşey yok ama.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 off yaparım [email protected] msn adresim[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 phpnuke portal attıgınız zaman hosta ornek : 7.6 sürümünü attınız httpdocs yada www klasorudur muhtemelen. Portalı attıktan sonra phpnuke 7.6 patchleri atmanız gerekıyor yoksa gereklı ayarları yapamazsanız daha sonra host firmanızın size verdıgı kontrol paneli içinden database ayarlarını yapmanız gerek ve DBNAME-BDUNAME-DBPASS gibi ve phpnuke sürümü içinde bulunan config.php içinde bulunan --------------------------- $dbuname = "root"; $dbpass = ""; $dbname = "nuke"; ----------------------------- satırı bulmanız ve db ayarlarını yapıp tekrar hosta atmanız lazım daha sonra explorer dan www.siteadı.com/admin.php yazıp admin ayarlarını yapmanız gerek daha cok yardım istiyen arkadaslarım olursa MSN: [email protected] bana ulasabilir...[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar