Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://www.restricted-area.net/ ScreenShot Requirements: Windows 98/ME/2000/XP Pentium III 800 Mhz 256 MB RAM (512 MB recommended) 2,1 GB of free, uncompressed harddisc DirectX 8 compatible sound card DirectX 8 compatible 3D accelerator with 32 MB VRAM (64 MB recommended) Yanlız oyunu bulmanız zor ben torrentle indirdim ona göre...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 06 Temmuz 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben indirdim , buglarla bogusmaktan baydim , sildim diye kestirip atsam nasi olur ? kizmassin dimi ? =)[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aramaya inanmak iyidir... ;) http://forum.paticik.com/view.php?id=121461 [signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman [Bu mesaj Dux tarafından 06 Temmuz 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 cok bugliymis diye indirmedim, bi sefer hata yapip bugli sekilde dungeon lords oynayip kendimi yordum ,bidaha bugli oyunla ugrasimaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Diablonun gelecekteki hali oldugundan baydim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Oyun güzel sayılırda alev makinası bitirmiş olayı başka bi silaha gerek yok açıkçası :D ne hikmet ki adamlar duvardan geçemiyor fakat aynı duvardan alevler geçebiliyor :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 diablo klonu olmaya kasmis ama cok kotu bir oyun yani direk bayiyor kendini tekrar var diablo daki gibi gorsel bir cekicilik de yok (unique silah dustugunde diabloda obaaa derdik)[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben buyucuyle bitirdim ama diablonun tadini alamadim. Oyunda eksikler, buglar bayagi bol. Birde diabloda zirh, bileklik, kolye vb takardik burda direk adamin kolu, bacagi, kalbi takiyorsur ilk basta bayagi komik gelmisti. edit: ama konusu ve ara demolari fena degil. [Bu mesaj malcolm tarafından 07 Temmuz 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bence göz atmaya değer. Ayrıca farklı karakterle ayrı eğlenme şansı var. Ben Diablo türü oyunları sevebileceğim son noktaya kadar beğendim ( o kadar sevmem :) ama fena değil:D)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar