Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en buyuk hayalınız

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Tharkas benim hayalimde seninle ayni abi. Böyle bi adada takiliim tek başima :) Şöyle hayatta kalsam yeter. (tamam çok sürünmek istemiyorum)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

Orta çağda yaşamak mümkünse Gül Savaşlarına katılmak[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The Two Tears
Threads of Fate

Sosyal ağlarda paylaş

said:
hella, 26 June 2003 00:24 tarihinde demiş ki:
Nedir abi bu para para para hırsı ?[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 26 June 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Hella eskidenmiş o mutluluk parasız olanı yani. Bak sevdiğim bir büyüğüm var sizden iyi olmasın, söylediği bir sözü çok beğenirim : "eskiden derler cepte idi (kolay taşınıyordu) şimdi sırtında çuvalla, şimdiki insanlar hep önüne bakıyor kafasını kaldırırsa acaba bir dert daha binermi sırtına diye düşünmekten."

Eh doğru söze ne denir. Tüm dertler şimdilerde neden kaynaklanıyor parasızlıktan yada yokluktan, peki bunu nasıl aşabilirsin paranın olması ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha tamamda siz milyon dolarlar, kendi adalarınızı fln istiyosunuz. ha tabii paranız olsun ve para gerekli bişey ama bokunu çıkartmayın be. milyon dolarla kıçımdaki kılları alcam fln ohoo geç abi bunları silsen ne farkedicek. millete olm kıçımı 1milyon $ lık çekle sildim mi dicen ? Napıcan ki öyle. Ayrıca o kadar para kazandım diyelim. 544 kere loto kazanmadığın sürece o kadar para kazandığında 60 yaşnıda olucan. O zamanda kıçında kıl kalmamış olcak ? Bi b.ka yaramicak.

White_Rakkad, bu zamanda aşk bile parayla oluo. Gerçeğe yakın bi sahte de olsa oluyo. Yani insanlar mı çok saf yoksa başka insanlar mı çok fesat bilmiyorum ama oluyo.
[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 26 June 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama bi çalışmayla diil işte bi anda istiyoruz ki hiç çalışma derdi olmasın hayatımızın sonuna kadar keyif sürelim :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The Two Tears
Threads of Fate

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hayaliniz liv tylerla fln mi yatmak. Hayvan gibi zenginseniz 2 milyon dolari sokarsinzi bi cantada odaya onu bile götürürsünüz orda yani. Herşeyin başi para. Para olmadan aşk da olmuyor saglik ta. O herşeyin başi saglik fln laflari ivirzivir palavra.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 26 June 2003 00:34 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar hayaliniz liv tylerla fln mi yatmak. Hayvan gibi zenginseniz 2 milyon dolari sokarsinzi bi cantada odaya onu bile götürürsünüz orda yani. Herşeyin başi para. Para olmadan aşk da olmuyor saglik ta. O herşeyin başi saglik fln laflari ivirzivir palavra.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

sorarım sana liv tyler la yatmak aşkmı? hani merak ettim senden yanayım ama..[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
hella, 26 June 2003 00:32 tarihinde demiş ki:
Ha tamamda siz milyon dolarlar, kendi adalarınızı fln istiyosunuz. ha tabii paranız olsun ve para gerekli bişey ama bokunu çıkartmayın be. milyon dolarla kıçımdaki kılları alcam fln ohoo geç abi bunları silsen ne farkedicek. millete olm kıçımı 1milyon $ lık çekle sildim mi dicen ? Napıcan ki öyle. Ayrıca o kadar para kazandım diyelim. 544 kere loto kazanmadığın sürece o kadar para kazandığında 60 yaşnıda olucan. O zamanda kıçında kıl kalmamış olcak ? Bi b.ka yaramicak.

White_Rakkad, bu zamanda aşk bile parayla oluo. Gerçeğe yakın bi sahte de olsa oluyo. Yani insanlar mı çok saf yoksa başka insanlar mı çok fesat bilmiyorum ama oluyo.

ne kadar gerçek bir aşk olabilirki?[hline].:Liceo Italiano:.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya baska bir insan diyelim. Güzel ve ateşli bi aşk yaşamak için bile para lazim...[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Sosyal ağlarda paylaş

said:
White_Rakkad, 26 June 2003 00:39 tarihinde demiş ki:
said:
hella, 26 June 2003 00:32 tarihinde demiş ki:

ne kadar gerçek bir aşk olabilirki?[hline].:Liceo Italiano:.

Parası olan gerçek aşkı bulamaz diye bişey yokki :) Sadece parana meraklı çok kadın doluşcağı için etrafına biraz daha akıllı ve dikkatli olman gerekir[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The Two Tears
Threads of Fate

Sosyal ağlarda paylaş

Para Para Para
Hatta Daha Çok Para.......[hline]*arkanda*
White_Rakkad, 26 June 2003 00:16 tarihinde demiş ki:
100 bin dolarlık çeklerle burnumu silip.. 1 milyon $ lada popomu silmek isterim...
Raid3r, 26 June 2003 00:17 tarihinde demiş ki:
niye kıçın burnundan daha mı değerli
White_Rakkad, 26 June 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
aşınmasın acır sona
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...