Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban - İnsanlar


elvyn

Öne çıkan mesajlar

Albüm ortalama bir album olmuş. hatta bi kaç tane arak riff yakaladım (introda davul riffi 6:00 pme cok benziyor, 3. şarkı yinede 2:50 gibi bir derdim varın ilk bikac notasıyla bişeyler yapmışlar, 9. parça insanların riff onea çok benziyor ya da bana oyle geldi).

Onceki albumlere gore biraz daha zayıf. Ama kurbandır dinlenir diyoruz. Bi de secret track yok onceki albumlerde vardı.[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artık piyasada rock olarak o kadar çok grup ve şarkı varki yani şarkıların artık birbirine benzemesi veya anımsatması çok normal ayrıca internette herkes 56k iken kim gidipte 1000gblık müzik arşivi yapıyordu.orjinal cdye veya kasettede pek para vermek istemiyorlardı.yani şuan ilgilenen herkes daha fazla grup daha fazla şarkı ve daha fazla müzik dinliyor ve herşeyi birbirine benzetmesi veya anımsatması normal.

Albüme gelirsek bence çok güzel olmuş.Favori şarkılarda "zor güzel","ben","yok".Cover olayını güzel yapıyorlar eyvallah ama herşeyin bir sınırı var ve bence bunun farkına vardılar.Bide adamlarda artık büyüdüler ve müzikal açıdan bir olgunluk geldi yani artık "yalan","annen" gibi şarkılar yapıcaklarını zannetmiyorum.ama sahne performansı ve müzikal açıdan tatminlik olarak türkiyenin en iyi 3 rock grubundan biri denilebilir -bu arada öle severiz kurbanı ama fanı felanda değilim-.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*


[Bu mesaj kawa tarafından 30 Mayıs 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

albumlerini almadım ama 2 hafta onceki ankara gazideki konserlerine gittim. performaslarına diyecek bir şeyim yok iyidiler. ama seyirciyi sadece eski parçalarında costurdular. oda yosma, namus belası gibi parçalarda fln. o parçalarıda yeni albumlerinden çaldıkları parçaların arasına serpiştirmişlerdi. yani kısaca demek istediğim seyircide yeni parçaları arasında insanlar adlı parça hariç kimsede doğru duzgun bir hareket yoktu.
zaten konseri erken bitirdiler. denizde uflaya puflaya bi iyi akşamlar dedi hemen arkasını dönüp sahneyi terketti biz höö konsermi bitti fln olduktan sonra herkes ne biçim parçalar diyerekten ayrıldı vs. vs...[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.


[Bu mesaj Endoret tarafından 30 Mayıs 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kurbanın albumunu aldım dinledim ve şarkıları dinledikçe aklıma bazı guzel duşunceler geldi
bilindiği gibi kurban ilk albumunden bu yana muzigini sertleştiriyor.sadece muzigiylede değil tarzlarıylada buyuk kitlelere yeni bir kurban gosteriyorlar.buda turkiyedeki buyuk bir kitlenin aynı oranda sertleşmesine ve daha ciddi "şeyler" dinlemesine yol açar.
bana gore turkiye hergun piyasaya çıkan ve artık sadece muzigi değil sozlerinede bi anlam veremediğim albumler alacağına kurban ı dinlesinler daha iyi.
(kesinlikle turkiyedeki kaliteli isimlere bir lafım yok)
uzun lafın kısası guzel olmuş album :P[signature][hline]
Souls from the dark seduction
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...