Linda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 merhaba arkadaslar bi tane yeni pc aldım ve her zmanki gibi ultima online 2d yi kurdum...fakat patch yapmıyor...indirmiyor patch...silip tekrar denedim ama olmadı...bi bilginiz yada patch indirebilecgim bbi site adrsi varsa yazarmısnz acaba dogrudan o adrese girdimde dowload edebilicegim...google da felan arratım cok karısık bulamadım yardım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 pach yapmıyor derkan baglantından olabılır firewall port lar kapalı ıse baglanmaz pach nede login e eyer kapı ıse sole port ları yazayım ac cunku bendede ılk bol eoldu port larım kapalı oldu ıcın baglanamadım ne oyuna be pach a bir dier sorun olarak ea serverlerının gıtmesı olaması lazım bole bı olasılık da cok az :D %0000.1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya şimdi ben pcyi yeni aldım netim kablo net fire wall var nvidia nın ve fire wall durumu high da senni dedigin port ne anlamadım tam olarak bana yardım cı olursan sevinirim..bak verdigi hata bu..rica ediyorum yardım et..:) Connecting to patch server 159.153.197.91:8888 Could not connect to patch server 159.153.197.91:8888 Could not connect to a patch server Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a direct connection. Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http:www.uo.com for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 buldum ya of firewall oldugundan dolayı yükleme yapmıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 port ları acarsan fire wall ıda oynasın yazdım sade o port yarı yazacan okdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kardeş Sen 2d yi bırak Samurai Empire ı İndnr Tıkır Tıkır patchleri halleder ok dene bi Sahurai Empire ı yüklemen lazım 2 d yi sil ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acafe_uo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Linda Senın Makına Uçmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar