Predator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mando içim gitti sen yazarken abi valla. Ya mesela direk tümden uyuştursalar vücudu o operasyondan önce olmuyomu niye 5-6 dk dehşet bi acı çektiriyolar ki ?[signature][hline]oh yeaa
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 banada olmuştu 2-3 yıl önce en başta anlamadım olayı artık en sonlarda şişmişti ve elimle bile dokunamıyodum. bi gün delirdim aldım ufak makası gözümden yaş gelerek kestim batan kısmını, baya zor oldu cidden yani. daha sonra uzun vadede oldukça kesiyorum çok fazla beklemeden şuanda sorun çok fazla azaldı. düz kesme olayını yapamıyorum şuanda çünkü yanlardan çıkıyo yine, mecburen hertarafını kesiyorum ama düzeli kesince sorun olmuyo[signature][hline]Boo
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yaklaşık 3 sene tırnak batıgı ıle ugrasmıs bır ınsan olarak bılgılendırıyım madem sorunları olanlar bayagı var.Şimdi tırnak batıgı denen şey (ciddi anlamda kanamaya yol acan) tırnagın yuzunden olan bır problem degıldır.Tırnak yatagının bozulması yuzunden ustunden cıkan tırnak zamanla bu yumusak derıye zarar verır.Bu zarar verme kanamaya zmanla da ıltıhap ve tırnagın parmagın dıger taraftan cıkmasına kadar devam eder.Kımı saglık memurları hatta doktorlar tırnak cekımının bunun cozumu olacagını dusunur.Yanlıştır cunku tırnak tekrar anyı yerden cıkarak batar.Kimiinsanlarda ayak bakım merkezı tarzı yerlere gıderek pedıkur yaptırarak gecmesını umar.Bu da yanlştır.Tırnagın tamamen cekılerek kokunun kazınmasıo da bır yontemdır.Ancak tırnak altındakı yumusak doku zamanla asınır ve ıltıhaplanır ve bu ıltıhap kemıge sıcrayabılır yanı tırnaktan kurtulmak cozum degıldır. Yukarıda yazdıgım butun yolları denedım.İlk once kartal devlet hastanesınde operator doktor olan ve kadıkoy sıfa hastanesının karsısında burosu olan doktora gıttım( ılk ona gıttım cunku taban dusuklugu vardı)O tam anlamıyla sorunun ne oldugunu buldu.Sorun "tırnak yatagının bır kısmının amelıyatla alınması" dır.Ancak bu amelıyast sonrası 15 gun yuruyemecegım ve 1 ay koltuk degnegıyle yuruyecegımı soyledı.Bunu kabul etmedım sonra scholl ayak saglık yerıne gıttım.Ordakılerde yaklasık 1 sene hep tırnak keserek ve batan yerlere pamuk tıkayarak duzeleegını umdular.Bu da sonuc olmadı. Son care olarak ıstanbul plastık cerrahı hastenesı dıye bır yere gıttım.Orda sagolsun sorunu tam tespıt edıldı ve lazerle yapılan basarılı bır amelıyatla bu ılletten kurtuldum.3 kere amelıyat oldum cunku ıkı ayagımda basparmaklarda toplam 4 yerde bırden batık vardı.Eskıde ayakkabı gıymeme bıle engel olan bu durumdan operator doktorun belırttıgı gıbı tırna yatagı denılen etlerı lazerle alarak kurtuldum.2 gun sonrada okula gıttım. Eger ılgılenen olursa google aratırsanız sanırım sıtesı var ve detaylı bır bıcımde acıklamıs.Doktorun adı Nurı Battal.Ayrıca internet stesinde benım bas parmagımın ılk ve son hallerı var. Tırnak batıgını basına gelmeyen bılemez cok dertlı bırseydır. umarım bu yazdıklarımın yardımı olur.Ayrıca acıbadem hastanesınde de lazerlı amelıyat oldugunu duydum.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mephinx yazin icin cok saol benimkide aynen buna benzio sadece biraz daha sisik bugun gittim doktora adam felaket faln dedi ondan sonra ilac verdi 2 tane bnuları suruceksin faln dedi hadi bakalım aldım ilaclari bu gece surmeye basliorm buna operasyon yapmamiz lazim dedi ben acimadiini soledim tirnain o da o zman sadece seklini duzeltelim dedi
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 emir sür abi merhemlerini duzelir işallah[signature][hline]go2hell
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya azar azar kes kucuk kucuk... ama surekli..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 acır kesilemz + keserse mikrop kapar belki daha kötü olur[signature][hline]go2hell
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tırnak batması bende de oluyodu sürekli. öss ayağına 1 sene öyle batık gezdim. Sonra ameliyat oldum ayaktan. Şimdi geçti. Ayrıca acımıyor çekerken. Benim ayağa 2 tane iğne yaptılar. Uyuştu hissetmedim bile. Tırnağın sağından ve solundan %20lik kısmını çektiler. Tırnakların köşelerinden yardılar tırnağın çıktığı kemiği kazıdılar orda. Artık batmadan çıkıyo. 1 hafta dikişli duruyo ama ayağın.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben bu sorundan 4 yıldır müzdaripim. Geçen yıl plastik cerraha ameliyat oldum. Şuan kısmen geçmiş durumda bi kısım hala batıyo. Ama eskisi gibi değil. Ama bunun çözümü çektirmek falan değil plastik cerrah. En az 2 kere ameliyat olmalısın. Benim 1 kere daha gitmem lazım ama istemiyorum. Hiç acımıyo ama tırsıyorum işte ne bilim. Ps: O iltahaplı parmağı ameliyat eden adama yuh diyuorum. İltihaplı yere müdahele yapılır mı yahu! Benim doktor ilk önce orayı gümüş nitratla yaktı be ilaç verdi. 1 hafta sonra iltihap geçince ameliyat etti.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mandoo öldürdü beni ıykkk delirdim burda bağırıyorum fln ahh diye :hrr:[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 parmağını seviyosan, doktor ne diyosa yap...!!![signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu tırnak batması annemden geçmiş bana. kendimi bildim bileli o tırnak batar. ama bi tırnak makası var ucu bi deişiktir o makasın, ben o makastan kullanıyom tavsiye ederim. pedikür makası mı diyolar ona, işte öyle bişey, tırnak çektirmeye gtüm yemiyo, tırsıyorum abi
Öne çıkan mesajlar