iamforsaken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Merhaba, Şubattan bu yana oynadığım Wow accountumu satıyorum. Burning Legion'da lvl 48 orc hunter var, bir de kuzenimin al akir'de lvl 30 civarlarında birkaç karakteri olması gerek. Ben 86 milyon TL'ye almıştım aynı fiyattan satıyorum. İstanbul'da bulunuyorum. İlgilenen arkadaşlar [email protected] adresinden ulaşabilirler. Hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Walla arkadaşlar iyi fiyat veren birisini bulursam bende satabilirim lvl 60 troll mage/epic mount var+itemler/300alc/300tailor-/Burning Legion İlgilenenler /w me (with offer) [Bu mesaj Dorphs tarafından 07 Temmuz 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bunun için kedine bir topik açabilirdin bence dorphs[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 satmadıysan ilgileniyorum özelden konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cayen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 satmadıysan ilgilenerim msnden yazısalım [email protected] dan bana yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar