St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bodrum merkez:temple,yetti,körfez(hala damsız almıyorlar mı bilmiyom) gümbet:x bar,matrix,central ha bodrum merkezde birde seagul la moonliğht var barlar sokağında cafe bar tarzı deniz kenarı(mecaz değil ayağını bir adım at ıslanıyor :)) yerler . akşamları masalara mum koyuyorlar çok romantik oluyor diğer yerleri ben pek bilmem ama özellikle soracağın bir yer varsa(ortakent,bitez falan) arkadaşlardan öğrenebilirim[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: St_Dreamer, 06 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: bodrum merkez:temple,yetti,körfez(hala damsız almıyorlar mı bilmiyom) gümbet:x bar,matrix,central ha bodrum merkezde birde seagul la moonliğht var barlar sokağında cafe bar tarzı deniz kenarı(mecaz değil ayağını bir adım at ıslanıyor :)) yerler . akşamları masalara mum koyuyorlar çok romantik oluyor diğer yerleri ben pek bilmem ama özellikle soracağın bir yer varsa(ortakent,bitez falan) arkadaşlardan öğrenebilirim bunlara ek olarak ; fora , ora , lodos , kestane , hadigari... = orta yollu mekanlar cuba , mali , gatto-fink , north shield... = tikky mekanlar eski... = ucuz demlenme mekanı.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yat klup = ağırrrr mekan ama ağır bi akşam yemeği için en güseli.[signature][hline]FB Sailing Team
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben oturup sıcak dakikalar geçirmek istiyorum ama
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 cafe del mar diyebilrim öyleyse? biraz kalabalık ama denize karşı minderlerde oturmak gereken sıcak ortamı karşılasa gerek[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Aegean, 07 Temmuz 2005 16:03 tarihinde demiş ki: cafe del mar diyebilrim öyleyse? biraz kalabalık ama denize karşı minderlerde oturmak gereken sıcak ortamı karşılasa gerek +1[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
syh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 para sorun olmicaksa 24:00+ red lion aplus[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Öne çıkan mesajlar