Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Anladınız siz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bodrum merkez:temple,yetti,körfez(hala damsız almıyorlar mı bilmiyom) gümbet:x bar,matrix,central ha bodrum merkezde birde seagul la moonliğht var barlar sokağında cafe bar tarzı deniz kenarı(mecaz değil ayağını bir adım at ıslanıyor :)) yerler . akşamları masalara mum koyuyorlar çok romantik oluyor diğer yerleri ben pek bilmem ama özellikle soracağın bir yer varsa(ortakent,bitez falan) arkadaşlardan öğrenebilirim[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: St_Dreamer, 06 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: bodrum merkez:temple,yetti,körfez(hala damsız almıyorlar mı bilmiyom) gümbet:x bar,matrix,central ha bodrum merkezde birde seagul la moonliğht var barlar sokağında cafe bar tarzı deniz kenarı(mecaz değil ayağını bir adım at ıslanıyor :)) yerler . akşamları masalara mum koyuyorlar çok romantik oluyor diğer yerleri ben pek bilmem ama özellikle soracağın bir yer varsa(ortakent,bitez falan) arkadaşlardan öğrenebilirim bunlara ek olarak ; fora , ora , lodos , kestane , hadigari... = orta yollu mekanlar cuba , mali , gatto-fink , north shield... = tikky mekanlar eski... = ucuz demlenme mekanı.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yat klup = ağırrrr mekan ama ağır bi akşam yemeği için en güseli.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben oturup sıcak dakikalar geçirmek istiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 cafe del mar diyebilrim öyleyse? biraz kalabalık ama denize karşı minderlerde oturmak gereken sıcak ortamı karşılasa gerek[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Aegean, 07 Temmuz 2005 16:03 tarihinde demiş ki: cafe del mar diyebilrim öyleyse? biraz kalabalık ama denize karşı minderlerde oturmak gereken sıcak ortamı karşılasa gerek +1[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 para sorun olmicaksa 24:00+ red lion aplus[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar