shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 BEN KO YU ACARKEN NORMAL OYUNA GİRİYOR KARAKTERİDE SECİYORUM AMA OYUN DATASINI YUKLERKEN ''CHARAKRTERDATA''NIN%100 DE YADA ''LOADİNG İNFORMATİON %1'' DE MAKİNE KİLİTLENİO OYUNU YENİDEN KURDUM YİNE AYNI BİLGİSAYARIMDA XP SP2 KURULU Bİ ALAKASI VARMI NASIL OYUNU ACICAM LUTFEN YARDIM
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 caps lütfen[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 peki daha önce aynı pc de oynuyrmuydun? işin derinine iner...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet aynı pc de oynuodum win/system32 de wirus vardı formatladım ko yu d ye attım c yi formatladım acmadı bende ko yu sildim tekrar kurdum yıne aynı
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ekran kartı driverlarını yükledin mi? yada direct x fln? grafikle alakalı bişey gibi geldi bana.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hayır herseyi yukledim ekran kartım nvidia 128mb pcı-x usteliık ve baska oyunu acıyor
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 O sorun bende de olur ara sıra, sinirli deilsem res atınca düzeliyo, sinirliysem kasayı tekmeliyom.
shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben tam bbbiiiiinnnbbeeeşşşüüzzzzz kere res attım aynı :):(
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Saçmalıyom belki ama, arkadaki programları kapat. bana o sebeple oluyomuş gibi gelir. RAM 128 olunca
shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ram 512 dual(256+256) yeterli gelir ayrıca herseyi kapatıpda denedim sanırım herseyi yaptım ama aynı 2 gundur ko oynıyamıorum cıldırmak uzereyim[signature][hline]the world is mine
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arama yap forumda. bulman gerek.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 If you are running Windows XP with Service Pack 2, you may experience some problems while launching the Knight Online client. This is an error with the Data Execution Prevention (DEP). Click here to troubleshoot this issue. ana sayfada yazmis adamlar animasyonlu falan cozumude gosteriyor.java oldugundan link veremedim.bahsi gecen ana sayfa= http://www.knightonlineworld.com/
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121583[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 versiyon la ilgili olabilir sen bil. icinden knight dosyasina gir server bul icine gir orda versiyon gorcen sayiyi sil 1980 yas ve sonra ac versiyonu yuklesin otomatik yada siteden versiyon lari cek knight dosyasini icine atip ac vinzipli olur..
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 noldu denedinmi yokss baska cocummu buldun..?
Öne çıkan mesajlar