Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LUTFEN OKUYUN YARDIM EDİN!!!!!!!!11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BEN KO YU ACARKEN NORMAL OYUNA GİRİYOR KARAKTERİDE SECİYORUM AMA OYUN DATASINI YUKLERKEN ''CHARAKRTERDATA''NIN%100 DE YADA ''LOADİNG İNFORMATİON %1'' DE MAKİNE KİLİTLENİO OYUNU YENİDEN KURDUM YİNE AYNI BİLGİSAYARIMDA XP SP2 KURULU Bİ ALAKASI VARMI NASIL OYUNU ACICAM LUTFEN YARDIM
Mesaj tarihi:
peki daha önce aynı pc de oynuyrmuydun?

işin derinine iner...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Mesaj tarihi:
ekran kartı driverlarını yükledin mi? yada direct x fln? grafikle alakalı bişey gibi geldi bana.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Mesaj tarihi:
ram 512 dual(256+256) yeterli gelir ayrıca herseyi kapatıpda denedim sanırım herseyi yaptım ama aynı 2 gundur ko oynıyamıorum cıldırmak uzereyim[signature][hline]the world is mine
Mesaj tarihi:
If you are running Windows XP with Service Pack 2, you may experience some problems while launching the Knight Online client. This is an error with the Data Execution Prevention (DEP). Click here to troubleshoot this issue. ana sayfada yazmis adamlar animasyonlu falan cozumude gosteriyor.java oldugundan link veremedim.bahsi gecen ana sayfa=
http://www.knightonlineworld.com/
Mesaj tarihi:
versiyon la ilgili olabilir sen bil. icinden knight dosyasina gir server bul icine gir orda versiyon gorcen sayiyi sil 1980 yas ve sonra ac versiyonu yuklesin otomatik yada siteden versiyon lari cek knight dosyasini icine atip ac vinzipli olur..
  • Yeni Oluştur...