Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Dün ilk defa kayıt etmeyi denedim wow record dedinmi oyun acayip derecede kasıyo yani imkansız birşeyler yapman çok fazla lag oluyor sonra birde başka oyunda deniym dedim san andreasta hiç sorunsuz kayıt etti bilgisayarımın özellikleride gayet güzel neden acaba bu kadar kastı[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 emule'den gamecam adlı prog.u indir ben onunla baya güzel sonuç aldım hem boyut küçük, hemde kasma olmadı. crackli bulman lazım yoksa ayar yapamıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bide Site Versen Kardeş.Deniyelim Emule'ude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şöylede bir şey varki. eğer fraps'ın son versiyonunu çekip 30 saniyelik demo kayıt yapmayı denerseniz, bilgisayarınızı daha az zorladığını görebilirsiniz. bu demek oluyor ki eğer orjinalini alırsanız illegal versiyonlara göre daha sağlıklı sonuca ulaşırsınız. garantili bir çözüm değildir. ;)[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Onu Farktım Zaten. Elimizde Deil Bide Fraps'e Para Verirsek. Ühüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gamecam kullan çok rahat oluyor. onun dışında warcraftvideos'daki top olan videoların creditslerine bakkk[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar