Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Baya hoş bir şarkı upload ettim isteyen dinlesin. http://rapidshare.de/files/2574590/MicRap_Bayraga_Uzanan_Eller_Kirilsin.mp3.html Dipnot: Rap şarkısıdır...[signature][hline]
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Modnot: Dinlemedim ama sarkinin adindan yola cikiyorum uyari yapiyorum, eger politik bir tartisma olursa kilitlerim[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 baya guzelolmus bence ama en cok hosuma gidende Atatürkün sesi. cok guzelolmus ozelliklede en sonda Ne Mutlu Türküm Diyene sözü ya bu kadarmı guzel soylenir bi söz. Ayrıca bunun politik bi tartisma yaratacağini zannetmiyorum yapmayın hatta kitlenmesin ve dinlesin herkes.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet aynen Atatürk un ne mutlu Türküm diyene demesi cok guzel. nezamn duysam içim bi tuhaf oluo.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar