Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Zaten hıcbır fenerlı geldıgınde yararlı olacagını dusunmuyor.Yonetım salak degıl.Bence parayı odemek zorunda kalıcak[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mecburen gelicek.Ama cok yararli olacagini zannetmem..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Simofle, 25 June 2003 20:52 tarihinde demiş ki: Baslık yanlıs olmus Fb:1 - Ortega:0[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- :-P[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Simofle mac FB vs. Ortega modunda olsaydi, 1-1 olurdu :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 eşşek gibi gelsin oynasın kolaymı öyle bize kazık atmak işi ne gelip oynayacak tabiiki kolaymı öyle paraları alıp gitmek nerde görülmüş :hrr:[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 taraftar gelmesini istiyormuş ankette. gazetede öle ayzıyordu ama nerenin anketi bilmiyorum antu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Gawain, 26 June 2003 12:17 tarihinde demiş ki: eşşek gibi gelsin oynasın kolaymı öyle bize kazık atmak işi ne gelip oynayacak tabiiki kolaymı öyle paraları alıp gitmek nerde görülmüş :hrr:[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın ahahah sana noluyor ya?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Raid3r, 26 June 2003 12:21 tarihinde demiş ki: taraftar gelmesini istiyormuş ankette. gazetede öle ayzıyordu ama nerenin anketi bilmiyorum antu olabilir Evet antu,ama herkes bılıyor kı ısteksız oynayacak.Ne kadar yararı olabılırkı.Bence hemen elden cıkarsınlar,versın 11 m ı ne yaparsa yapsın[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Wissy, 26 June 2003 12:08 tarihinde demiş ki: Simofle mac FB vs. Ortega modunda olsaydi, 1-1 olurdu :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Bu zaten fb-ortega savası. Ortegada baya bır agır yenılgıye ugradı.6 kasımda 6s nın ugradıgı hezımetten daha beter bu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Simofle, 26 June 2003 13:34 tarihinde demiş ki: said: Gawain, 26 June 2003 12:17 tarihinde demiş ki: eşşek gibi gelsin oynasın kolaymı öyle bize kazık atmak işi ne gelip oynayacak tabiiki kolaymı öyle paraları alıp gitmek nerde görülmüş :hrr:[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın ahahah sana noluyor ya?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Nasil sana ne oluyor? Turkiye'nin parasini aldi kacti adam i$te..$imdi ipe ipe gelicek vericek o dovizleri geri..(Ya da o dovizlerin hakkini..)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) [Bu mesaj -Wissy tarafından 26 June 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Vermez 11m falan..Gelir oynar.Ama kasacagini zannetmem.Yonetimde zaten kadroya sokturtmaz boyle bir$ey yapmi$ bir adami..Kisaca curuyecek. Ayrica Eger mac Fb-Ortega olsaydi ilk golu Ortega gecen sezon atti..$imdi e$itligi sagladi Fener.Zaten hakki olan bir$eyi alicak yani."+" bir durum yok.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Wissy avrupada fenerın rakıbını tutunca hıcte oyle turklerden bahsetmıyordun.Bence fenerın parasıda,futbolcusada kımseyı ılgılendırmesın. Bu arada fener bu ısten karlı cıktı.Esıt demeyın,hele hele zararlı cıktı hıc demeyın.Ortega banka kredılerınıde vermek zorunda.As baskan acıklama yaptı kesınlıkle gerı gelmeyecek dıye.Ortada bırlesıcekler ve fener ıyı bır sonucla kurtulacak bu arjantınlıden.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bana sorarsan ya zarar eder ya da e$it.. Ayrica herkes ba$ka takimin topcusuna parasina laf edemeyip sadece kendi takimiyla ilgili konu$acaksa bu Forum'un amaci ne? Ben kendi kendime konu$mak icin mi Explorer aciyorum :) Ben Avrupa maclarinda Turk takimlarini desteklerim(BJK bu sene cok buyuk gormemi$lik, gorgusuzluk yapti ondan desteklemedim.).Ve giden para da Turk dovizidir.Geri gelicek olmasi ya da verilen ki$inin gelip o paranin hakkini verecek olmasina sevinmek hakkim.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ben hala benım vergılerımle yapılan olimpıyat stadının 6s tarafından ısgal edılmesını hazmedemıyorum. Sızı bence hıc ılgılendırmemelı fenerın parası.Cunku cebınızden 1 doları bıle cıkmadı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 E senide ilgilendirmesin o zaman.Seninde cebinden 1 dolar bile cikmadi. :) Mevzuya milli acidan bakiyorum ben.Fener'i ne $ekilde etkiler bilemem.Bence yine de zarar edicekler. :) En iyi ihtimalle gelir oynar ama verim alamazsiniz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Wissy, 26 June 2003 14:35 tarihinde demiş ki: E senide ilgilendirmesin o zaman.Seninde cebinden 1 dolar bile cikmadi. :) Mevzuya milli acidan bakiyorum ben.Fener'i ne $ekilde etkiler bilemem.Bence yine de zarar edicekler. :) En iyi ihtimalle gelir oynar ama verim alamazsiniz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Nasıl benım cebımden para cıkmadı,bu sene feneriumdan aldıgım urunlerın toplam fıyatını soylesem agzın acık kalır.Mac bıletlerı, fb dergısı abonelıgı cart curt.Sonucta ben klubume para kazandırmısım dıymı? O paralarla yapılıyor ne yapılıyorsa.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: fizban, 26 June 2003 14:36 tarihinde demiş ki: ayrıca menajerin de ödeyeceği 1 milyon 200 bin dolar var. hepsini alacaz :)[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal Çatır çatır....[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Aha ben buraya yaziyorum. 11m $ falan alamayacak Fb.Alirsa gelir dersiniz "Nooooooooldu?!" diye :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Simofle, 26 June 2003 14:38 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 26 June 2003 14:35 tarihinde demiş ki: E senide ilgilendirmesin o zaman.Seninde cebinden 1 dolar bile cikmadi. :) Mevzuya milli acidan bakiyorum ben.Fener'i ne $ekilde etkiler bilemem.Bence yine de zarar edicekler. :) En iyi ihtimalle gelir oynar ama verim alamazsiniz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Nasıl benım cebımden para cıkmadı,bu sene feneriumdan aldıgım urunlerın toplam fıyatını soylesem agzın acık kalır.Mac bıletlerı, fb dergısı abonelıgı cart curt.Sonucta ben klubume para kazandırmısım dıymı? O paralarla yapılıyor ne yapılıyorsa.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- O zaman benimde cebimden cikiyor para.Bende Fenerium'dan bir$eyler aliyorum ya da Fener maclarina biletle giriyorum.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Wissy allah askına nasıl zarar eder fener bana bısey soylesene,mantıklı olsun ama.Adama toplam 13 m ceza kesılmıs, artı banka kredılerı falan.Sen hala fener zararda dıyorsun.Sımdı sakın bana fener 23 m odedıde deme.Toplam 5 m odemıs fener bugune kadar ortega transferınde.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Eger gercekten dediginiz gibi olurda 11M $ Ortega'dan cikar FB kasasina girerse "tamam" diyecegim.Ama bakin goreceksiniz.Oyle olmayacak i$te..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Wissy senın ne ısın olur fener macınla, feneriumla.Ha urunler o kadar guzelkı tabı belkı hosuna gıtmıs ve almıssındır.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Hayir. Babam FB'li.Ona aliyoruz. :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 O mantikla du$unursen FB'nin maclarini TV'den izleyenlerde ona para kazandiriyor vb. vb. Kisaca TR'nin parasi i$te :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Wissy nasıl olcak fıfaya ıtıraz edıp 1m dolara mı dusurecekler parayı? Sen fener yonetımını ne sandın ya? Basınızdakı yontıceler gıbı fasafısodan adamlarmı sandın?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar