Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa:1-Ortega:0

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Hayır bu saatten sonra sanmam.Zaten gelmesınıde ıstemem.Guven vermıyor bana ortega.2 gun sonra tekrar canı sıkılıp bavulunu alıp kacmayacagı ne malum.Aralıga kadar baska klube gıdemez.11 m dolarda cezası var.Bunu odemesı gerek aksı taktırde yanılmıyorsam cezası dahada buyur.Fener yasadı aslında.Insallah tazmınatını oder(odenır) ve cekıp gıder artık temellı.Fenerde 11 m le ıstedıgı bır kac adamı alır boylelıkle.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Fenerbahce ümit milli takım oyuncularından sakaryasporlu mehmet halfi kardesimizi renklerine bağladı.Boylece Volkan,Tuncay,Kemal ve Semihten sonra 5. ümit milli futbolcuyu kadrosuna dahil ett.Aynı Fenerbahce Brezilya maçında bize gol atan Alex ile de buyuk olcude anlastı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

haber doğru

fb ile anlaşmadığı sürece o parayı ödemek zorunda

ayrıca fb ile anlaşmazsa 2003 sonuna kadar futbol oynayamıyacak

menejerine de 1M dolar ceza kesmişler[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

hem ii oldu hem kötü
bundan sonra Türk takımlarının arjantinli futbolcu alması zorlaştı,
ama ii para oh oh çatır çutur yeriz :D[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

ortega varken 6 çektiniz, yokken 2 yediniz

ayrıca ortega sezon sonunda bile sizin en çok asist yapan oyuncunuzdu

adam ortega ya, ölüsü bile türkiye liginde çok iş yapar, gitsin gelmesin fener sürünmeye devam etsin[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

gelecek başka şansı yok 11 milyon dolar ne demek abi :)beckham almıo onu bir senede eheh

orteganın 3-4 yıllık alldığı paradır o ki futbolcular parayı harcar paso yani sanmıyorum donuna kadar satsa yetmewz eheheh ki satmayıp gelcek.

eğer şartları yerine getirirse ceza ödemicekmiş ama kredileri geri verecekmiş her şartta galiba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...