-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Lig TV'de az once alt yazi gecmi$.Fifa Fenerbahce'nin ba$vurusu sonucunda Ortega'ya 11M $ ceza vermi$.Gecmi$ olsun demiyoruz cunku ulkemden aldigi dovizleri yurt di$inda yerken du$uneydi..Nihohoho Nukem'den alintidir.Yani bomba olma ihtimali oldukca yuksektir.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Baslık yanlıs olmus Fb:1 - Ortega:0[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yani Ortega geri dönecek mi?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Hayır bu saatten sonra sanmam.Zaten gelmesınıde ıstemem.Guven vermıyor bana ortega.2 gun sonra tekrar canı sıkılıp bavulunu alıp kacmayacagı ne malum.Aralıga kadar baska klube gıdemez.11 m dolarda cezası var.Bunu odemesı gerek aksı taktırde yanılmıyorsam cezası dahada buyur.Fener yasadı aslında.Insallah tazmınatını oder(odenır) ve cekıp gıder artık temellı.Fenerde 11 m le ıstedıgı bır kac adamı alır boylelıkle.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bu arada Fenerbahce ümit milli takım oyuncularından sakaryasporlu mehmet halfi kardesimizi renklerine bağladı.Boylece Volkan,Tuncay,Kemal ve Semihten sonra 5. ümit milli futbolcuyu kadrosuna dahil ett.Aynı Fenerbahce Brezilya maçında bize gol atan Alex ile de buyuk olcude anlastı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 haber doğru fb ile anlaşmadığı sürece o parayı ödemek zorunda ayrıca fb ile anlaşmazsa 2003 sonuna kadar futbol oynayamıyacak menejerine de 1M dolar ceza kesmişler[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hem ii oldu hem kötü bundan sonra Türk takımlarının arjantinli futbolcu alması zorlaştı, ama ii para oh oh çatır çutur yeriz :D[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 alex kolpanın allahıdır muhtemelen. gencecik ve o kadar iyi bi adam italya liginden kalkıp türkiyeye gelmez heralde[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yani ortega geri dönüyor? 11 milyon dolar ödemesi imkansız adamın :) şartları kabul edecek büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ya gelıp esek gıbı futbolunu oynayacak, ya da kaderıne razı olacak.Adam fenerden aldıgı banka kredılerını bıle gerı odemek zorundaymıs.Cok guzel ceza verıldı coooooook.Ortega kendını Fb den buyuk sandı galıba.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ne güzel gitmişti yahu inşallah 11m$ bulurda öder gelmez her ihtimalde adam ortega yani, bize yaramaz[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Meph e bak.Ortega yokken fener daha bı ezıcı oluyor be sıze karsı.Bence gelsın bı 6s macı oynasın :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Herkes fener zararlı cıkacak ortegadan derken karlı bıle cıktı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ipe ipe gelcek :P[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ortega varken 6 çektiniz, yokken 2 yediniz ayrıca ortega sezon sonunda bile sizin en çok asist yapan oyuncunuzdu adam ortega ya, ölüsü bile türkiye liginde çok iş yapar, gitsin gelmesin fener sürünmeye devam etsin[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 meph ortega varken 2 cektık,yokken 4 cektık.6 kasımı nasıl unutursun ?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 gelecek başka şansı yok 11 milyon dolar ne demek abi :)beckham almıo onu bir senede eheh orteganın 3-4 yıllık alldığı paradır o ki futbolcular parayı harcar paso yani sanmıyorum donuna kadar satsa yetmewz eheheh ki satmayıp gelcek. eğer şartları yerine getirirse ceza ödemicekmiş ama kredileri geri verecekmiş her şartta galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 beckham manchester'dan yıllık 12milyon euro alıyordu pehh paramı bea 11 milyon euro[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Euro degıl dolar :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Geri doner oynar bence..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 oh oh süper :) umarım devamı gelir :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gelmesin :D[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ceyhun gidecek Ortega geri donecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Orteganın gıtmesıne neden olan3 adamdan 2 sı zaten kluple ılıskısı kesıldı(apo,ogun)Sıra ceyhunda.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben orteganın adam olacağından ümidimi kestim. gelirse çok yararlı olacaanı da düşünmüyorum. daha çok zarar verir bence.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar