Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Biliyorum bıkkınlık getirdi bu konu arkadaşlar ama acilen halletmem gerekiyo bu işi... Çok komplike bi alet aramıyorum 40-50 şarkı yükleyebileceğim 100 milyona kadar masrafı olan, en azından 1 sene kullanabileceğim, küçük bi mp3 player'ı nerden alabilirim İstanbul içinde?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 premier al bende var 128 mb lisi her halt var içinde ses kaydından radyo kaydına kadar ayrıca sd-mmc kart ta takabiliyorsun arkasına görünüşü biraz adi gibi ama sağlam yapmışlar pilde idare ediyor (özellikle şarj edilebilir nimh ler ile) ben aldığımda 110 ytl idi şimdi daha da düşümüştür.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ist ten nereden alabilrim demişssin... ben netten sipariş vermiştim galiba hızlısistem den istte hızlı sistemde olabilir hala bu aletten[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sirkeci Dogubank Is Hanı'na git girdiin kattan itibaren arastırmalara basla aradıgın özellikte muhakkak bir sey bulursun. Sıkı sıkıya da pazarlık et indirim de alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar