Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kafama takıldıda insanların neden güldüğünü açık ve net olarak çözemedim sadece bi kaç varsayım var... insanlar o anki durumları bulundukları ortamda güvende ve ortama göre iyi durumda olduklarında gülüyorlar diye düşünüyorum... acaba siz ne dersiniz? PS:Lütfen mutlu olunca güleriz gibi basit açıklamalar yapmayalım :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nette bi aratma yapsan iyi kaynaklar bulabilirsin sanırım. aklıma pek bişey gelmiyor neden güldüğümüz hakkında. : )[signature][hline]bla
Head Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bazen nedenli , bazen nedensiz. gülüyorum , çünkü düşünüyorum. al sana denklem[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gülüp düşürken bide aglayanlarda var[signature][hline]go2hell
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaw makaraya sarmayın :lol: Bak güldürdünüz beni gene :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 falla bende bazen hiç omucak seylere guluyorum yani mutlu olmayla filan alakasi yok oyle aklima esince gulmeye basliyorum kımse beni susturamiyo[signature][hline]asdasdasd
Head Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kimyasal bu , su gibi. işte , mesela bomba patladı. akıyor beyine , gülüyoruz.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehehe kim çözcek acaba bu denklemi?:D[signature][hline]Apeiron...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Joker, 06 Temmuz 2005 23:56 tarihinde demiş ki: PS:Lütfen mutlu olunca güleriz gibi basit açıklamalar yapmayalım :) Mutlu olunca güleriz : )[signature][hline]bla
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 fazla düşünmemek lazım çok irdeleyince insan garip oluyor.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pff mavi ben yapacaktım onu :( bence insan üstüne yakışanı giyince güler o_O[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 07 Temmuz 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
arina Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 genellikle komik olduğu için gülüyorum ben[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: ultrAslan, 07 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki: pff mavi ben yapacaktım onu :( bence insan üstüne yakışanı giyince güler o_O ultrAslan bu daha güzelmiş :tup: ][signature][hline]bla
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Joker, 06 Temmuz 2005 23:56 tarihinde demiş ki: insanlar o anki durumları bulundukları ortamda güvende ve ortama göre iyi durumda olduklarında gülüyorlar diye düşünüyorum... yanlış.. neden yanlış çünkü adam ölüme gidiyor nihaha diye gülüyor misal predator... ortamda güvende ya da iyi durumda olmayla alakası yok.. İnsan duygularını dısa vurmak ister. son olarak; said: sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Sence bu sorular mantıklımı amacını ortaya koyuyorsun.Al sana soru Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yalnız fistan olayı çok iyi bağladı :-)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tmmda yanlızken neden gülüyoruz? duygularımızı dışa vuracak kimse yok?? belki alışkanlıktan olabilir?? bilmem olabilirmi?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 alışmış agız dikiş tutmazmış derler =P neyse..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sen gül ya nedeninle ilgilenme..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla ben suan da gülüyorum acılan başlıklara :)[signature][hline]go2hell
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bence insanların karşılarındakine verdiği içgüdüsel bir mesaj.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben gülerim herşeye ota b.ka gülerim :> Ama Tıss diye bi gülüş sitili vardırya... Oyle yapmaya başladımmı artık zorla gülermiş moduna giriyorum hani adama gülimde üzülmesin falan diye... Ne bilim gülmek süper bişey :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ruhun fiziksel anlamda hayat bulması...[signature][hline]chuck!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 üzümü ye bağını sorma ayrıca gülünce mutlu oluruz[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: fastreload, 07 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki: üzümü ye bağını sorma Sonrada Öl.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 neden guldugumu dusunurken gulmeye basladim. sonra neden guldugumu tekrar dusunmeye basladim. Bir sure sonra aklima yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan cikar sorusu geldi 2 kati guldum. Ben normalmiyim? bak yine guldum
Öne çıkan mesajlar