hoboni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bi kaç gündür illüzyonla ilgilenmeye başladım. para ve kart numaraları ilgimi çekiyor daha çok. fakat bunları yapabilmek için her parmağın kendi zekasına sahip olması lazım. :) bu işlerle ilgilenenler, yol gösterebilecek olanlar var mı aranızda. biliyorum sırlar söylenmez. ama en azından ne gibi alıştırmalar yapabilirim ellerim üzerinde tan kontrol sağlamak için? yardımcı olamasanız bile en azından muhabbet ederiz iyi olur...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bak emule'de deli gibi sihirbazlıkla ilgili eğitimi videoları var. Çok çok yardımcı olur onları mutlaka çek..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 çok ilgimi çeken bir konudur ilüzyon ama hiçbirzaman heves edipte başlamadım..bu saatten sonrada çok boş vaktim olmadıkça ilgilenmem heralde..ama yapmayı çok isterdim doğrusu[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sana soliyimmi o videoları çek 2 haftada 4-5 numara yaparsın güzel biçimde.[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 al bi tane büyük ellibinlerden parmaklarının üzerinde gezdirmeye çalış. bu arada ilüzyon sadece parmak hareketi değildir. farklı olaylarla karşıdakının kafasını dağıtmak bu sıradada parmak hareketleriyle voliyi vurmaktır. (mandrakeyiz sanki :D ) ama dediğim gibi parmaklar üzerinde bozuk para oynatmak iyidir , hem şekil harekettir ortamlarda adın olur (ne diyorum ben yaaa)[signature][hline]FB Sailing Team
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya el cabuklugu iste bişiy deil..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 once on hazırlık dene o karmaşayı oğrenmen psikolojiden anlaman ve değişik ilizyon aletlerine saip olman gerekli...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
hoboni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bir iki video indirdim zaten. dikkat dağıtmak, sürekli konuşmak ve devinim halinde olmak lazım onu anladım. bir iki numara öğrendim çalışıyorum. şu classic palm'ı beceremedim yalnız. önerebileceğiniz isimler var mı peki?
Öne çıkan mesajlar