KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Beyler Ben daha Yeni Başladım Boss Nedir , Boii kesmek için lvl kaç olmak lazım ? Lütfen yardım edin ! :P
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Priest isen Lvl 54 diğüer sınıflardan biriysen Lvl 59 olmadan bulaşmaman gereken hayvansı yaratıklardır :) (Gerçi biz bir kere full rogue party ile DT kesmiştik lvl ortalaması 44 idi :) Tabi herkes en az bir kere yattı ama aynı anda %5 koyunca 8 kişi kutu bize düştü. kemik çıktı :P)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez
KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Boss u Nerde Bulurum Benim LVL 45 priest bi de arkadaşla gidecez onunki 48 mage kesebilirmiyiz :)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Belki Shaula deneni kesersiniz ama sanmam genede :) Nerede bulursun hmmmm. Çoğu Eslant yada CZ de takılıyor. Ama Piana Eslant Gate'in civarında gezinirsen Shaula yada Antares'e denk gelme ihtimalin var. Ama zor. Birde kaçarak kesebilirseniz Hyde var. Zombi gruplarının arasına bak. En beklemediğin zamanda o zombilerden biri Hyde çıkıyor :) (hep öyle oldu bende en azından. Zombi diye dalıp....)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 cogu eslanta belli yerlerde Cikiyor ama tafsiyem saglam olmadikca kesmeye gitmeyin party olarak cok kestik tek basima bi tek kekurinin bosunu kestim iyi koyuyordu ama cabuk oldu neyse 2 kisi kesemezsiniz ugrasmayin gidecek olan exp yazik
KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Neye Benziyorlar nerden bilcem onlar olduklarını kardeş :D ?
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 diyer lerinde iri bisey gorursen yada isimleri fakliolanda olabilir ..=
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet ekranında sadece dev ayaklar gördüğün press OK yazısı çıkmadıysa hemen aksi tarafa koşmaya başla. Onlar kesin BOSS :) Ama çoğunun ismini bilmen lazım. Knight Online sitesine bakarak öğrenebilirsin.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez
KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben Attila Gördüm Sadece Önümde Ayak ardı kafası görünmüyo du o boss muydu walla en az 40 kişi daldı 10 dakkada öldü :D o boss muydu ?
KeOSTraciOn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya ben upgreda işini anlayamadım şimdi bende 41 lik dagger lar ar ama upgrade deil nasıl upgrade yapcam bende yalnız upgrade scroll var ? :D
Öne çıkan mesajlar