go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şahsen avrupa birliğini istemiyorum[signature][hline]go2hell
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ab ile ne alakası var 5-10 kişinin rezilliği.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ab hakkındaki gorusumuj ayzıverdim konuile alakalı değil :)[signature][hline]go2hell
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Joker, 06 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: normaldir. Her şekilde AKPlileri savunacağım derken komik duruma düşüyorsun?. Bir milletvekilinin istiklal marşı bilmemesi nasıl normal gelebilir ya. Sen orda milleti temsil ediyorsun,istiklal marşını bilmek zorundasın. Adamın hiçbir şekilde bahanesi olamaz.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! [Bu mesaj Prawler tarafından 06 Temmuz 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bi kac msg once bende zorunlulugu belirttim okumustur belki praw ha :)[signature][hline]go2hell
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 biz buna trajikomedi diyoruz cok olacak o kadarlik bir video olmus ve aslinda baya guzel ozetliyo bazi seyleri[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi sayfalarca tartışık adamla, yok yani tamam o konular farklıdır. Savunmaya çalışabilir. Ama burada savunulacak hiçbirşey yok. Komik kaçmış sadece.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 haklısın bisi demiyorum[signature][hline]go2hell
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 normaldir lafı bence ironik açıdan yazılmış bişey. savunma amaçlı değil.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bana Jokerin önceki gidişatından dolayı, hiç ironik yazılmış gibi gelmedi ama neyse...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Joker, 06 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: sivaslılar iyi insanlardır :) Sivaslıların iyi insanlar olduklarına dair kimsenin burada bir şüphesi yok. Birkaç çapulcunun yaptıklarını hiçbir topluluğa mal edemezsiniz. Ama senin bu mesajının altında ne tür manalar olduğunun herkes farkında... Ya (yaşın gereği) aklın başın bu tür ciddi olayları kavrayamayacak bir düzeyde, yada burada üstü kapalı propoganda yapıp insanlara göndermelerde bulunuyorsun. Seç hangisi!!![signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. [Bu mesaj Keyzar tarafından 06 Temmuz 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
TooRan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Rütbesini hatırlamadığım Büyükanıt,"Bazı şeyleri halkımıza öğretemediysek bu biraz da bizim ayıbımızdır;çuvaldızı kendimize batıralım" demişti...İyi demiş...[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pztesi ,cuma bayrak torenlerinden kacan zihniyetin devamı bunlar :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Elemanlar iyi reklam oldular..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 AB de sızı ıstemıyor merak etmeyın eheh uyutuyolar hala gırıcez/gırıceksınız dıe lol[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: bankaci, 06 Temmuz 2005 15:13 tarihinde demiş ki: bizi böyle adamlar yönetiyo.. rezalet rezalet ki tam rezalet..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Prawler, 06 Temmuz 2005 11:09 tarihinde demiş ki: said: Joker, 06 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: normaldir. Her şekilde AKPlileri savunacağım derken komik duruma düşüyorsun?. Bir milletvekilinin istiklal marşı bilmemesi nasıl normal gelebilir ya. Sen orda milleti temsil ediyorsun,istiklal marşını bilmek zorundasın. Adamın hiçbir şekilde bahanesi olamaz. Ben normaildiri bu lafa söyledim... sırayla okuyalım pls postları :P said: Spidee, 06 Temmuz 2005 00:44 tarihinde demiş ki: aklım almıyor. [signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Keyzar, 06 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki: said: Joker, 06 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: sivaslılar iyi insanlardır :) Sivaslıların iyi insanlar olduklarına dair kimsenin burada bir şüphesi yok. Birkaç çapulcunun yaptıklarını hiçbir topluluğa mal edemezsiniz. Ama senin bu mesajının altında ne tür manalar olduğunun herkes farkında... Ya (yaşın gereği) aklın başın bu tür ciddi olayları kavrayamayacak bir düzeyde, yada burada üstü kapalı propoganda yapıp insanlara göndermelerde bulunuyorsun. Seç hangisi!!! ya kardeşim nedir bu haliniz anlamıyorum :) Paranoya var sizde :lol:[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aydan aya çalışmayarak aldığı paralarla uğraşıp dururken, unutmuş olmak doğal :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yetmiyomuş bide utansınlar[signature][hline]go2hell
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya milletvekili ya istiklal marşı bilip bilmedigine bakmıyolar[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 illere,insanlara,ırklara,ideolojiye indirgemeyelim,o zihniyetle tr de adam birakmazsiniz ,o olayin sivasta gerceklesmesi ise tam anlamiyla bir paradoxtur ,sivas halkinin cogunlugunun benimsedigi mezhebe 'şeriat' yada 'şeri suru psikolojisi' cok terstir en azindan ole olmasi lazim; olanlari unutmayalim unutturmayalim bu da ayri bir gercek tabi[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: streamin, 06 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki: illere,insanlara,ırklara,ideolojiye indirgemeyelim... baq doğru söze ne denir :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla burdaki kac saklaban milletvekili varsa hepsine yazık otesi yok[signature][hline]go2hell
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Joker, 06 Temmuz 2005 19:41 tarihinde demiş ki: said: Keyzar, 06 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki: said: Joker, 06 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: sivaslılar iyi insanlardır :) Sivaslıların iyi insanlar olduklarına dair kimsenin burada bir şüphesi yok. Birkaç çapulcunun yaptıklarını hiçbir topluluğa mal edemezsiniz. Ama senin bu mesajının altında ne tür manalar olduğunun herkes farkında... Ya (yaşın gereği) aklın başın bu tür ciddi olayları kavrayamayacak bir düzeyde, yada burada üstü kapalı propoganda yapıp insanlara göndermelerde bulunuyorsun. Seç hangisi!!! ya kardeşim nedir bu haliniz anlamıyorum :) Paranoya var sizde :lol: O halde insanlara paranoya yaptıracak cahili cüheyla ve boş yorumlardan sakın. Makaraya alınacak konular vardır, bir de üzerinde durup düşünmen gereken ve ciddiyetsizliğini bozmaman gerekenler. Sen daha bu ikisini ayıracak durumda değilsin, ama herşey zamanla olur tabi...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Öne çıkan mesajlar