Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: DynamicK, 05 Temmuz 2005 10:48 tarihinde demiş ki: efsaneymiş valla ilk defa gördüm şimdi ben gidip bu adamın suratına tükürsem dava açar demi lol... "Yarabbi Şükür" der..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Adam bozdu die başkasına veriyorlar verdikleri adam daha beter bozuyor.Türkü okuyor sanki. Gülsekmi ağlasakmı bellideğil...[signature][hline]Krwlng in my skiN
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 cahil sürüsü işte[signature][hline]go2hell
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bızım lısede ıstıklal marsı claıcak beklıyoruz herkes esas duruşta cıddı dımdık fılan yahey yahey yahahahey fılan dıye bır turku basladı gebermiştik gulmekten ehehehe o geldı aklıma bdıe eskı saglık bakanı osman durmuş geldı aklıma hastanede istiklal marşının kayıdı cok esk ıdıye başhekımı acıga mı ne aldırmıştı ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bilmem bende şüpheliyim şimdi oku deseler okuyamam heralde :) çocukken hep ağzımı oynatmıştım... vede bilmediğimin pek eksikliğini hissetmedim şu ana kdr...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Korkma sonmez bu safaklarda yuzen alsancak sonmeden yurdumun ustunde tutuen en son ocak o benım mıleltımın yıldızıdır parlayacak o benımdır o benım mıleltımındır ancak catma kurban olayım cehrenı ey nazlı hılal kahraman ırkıma bır gul ne bu sıddet bu celal sana olmaz dokulen kanalrımız sonra helal hakkıdır hakka tapan mılletımın ıstıklal ben ezelden berıdır hur yasadım hur yasarım hangı ıclgın bana zıncır vurucakmış şaşarım kukremıs sel gıbıyım bendımi cigner aşarım yırtarım dagları engınlere sıgmam taşarım garbın afakını sarmışsa celık zırhlı duvar benım ıman dolu gogusum gıbı serhaddım var ulusun korkma nasıl boyle bır ımanı bogar medenıyet dedıgın tek dişi kalmış canavar arkadaş yurduma alcakalrı ugratma sakın sıper et govdenı duysun bu hayasızca akın dogacaktır sana vadettıgı gunler hakkın kımbılır belkı yarın belkı yarındanda yakın bastıgın yerlerı toprak dıyerek gecme tanı dusun altındakı binlerce ekfensiz yatanı sen şehid oglusun incitme yazıktır atanı verme dunyaları alsanda su cennet vatanı kım bu cennet vatanın ugruna olmazkı feda suheda fıskırıcak topragı sıksan suheda canı cananı butun varını alsında huda etmesın tek vatanımdan benı dunyada cuda ruhumun senden ılahı sudur ancak emelı degmesın mabedımın gogsune namahrem elı su ezanalrkı sahadetlerı dının temelı ebedı yurdumun ustunde benım ınlemelı o zaman vecd ıle bınsecde eder varsa taşım her cerıhamdan ılahı bosanıp kanlı yasım fıskırır ruh i mucerret gıbı yerden naaşım o zaman yukselerek arşa deger belki başım dalgalan sende şafaklar gıbı ey şanlı hilal olsun artık dokulen kanalrımın hepsı helal ebedıyen sana yok ırkıma yok ızmıhlal hakkıdır hur yasamıs bayragımın hurrıyet hakkıdır hakka tapan mıleltımın ıstıklal hıcbıryere bakamadan yazdım o yuzden hatalar olabılır bagıslayın bu vatanı azıcık bıle olsa seven bır ınsanın şiiri baştan aşagı okuyunca duygulanmaması ımkansızdır bence dunya edebıyatında yazılmış en duygulu bagımsızlıgı ve vatan sevgısı en guzel analtan şiirdir aglamamak ıcın zor tutuarım kendımı kaptırarak okudugumda bunun ılk ıkı kıtasını bıle bılmıyenler ve bu ulkeyı sevıyorum dıyebılenelr yasamasın daha ıyı bagımsızlıgımızın egemenlıgımızın tarıhımızın bayragımzıdan sonra en buyuk sımgesıdır ıstıklal marşı kaldıkı dunyada hıcbır marş gercekten bu kadar degerlı ve zor kazanılmış olamaz sıradan bir şarkı oalrak bakmayın lutfen[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 06 Temmuz 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bir insana adı sorulduğunda söyleyememesi gibi birşeydir kendi ulusunun marşını bilmemesi.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hehe o zmn sorun yok ben bi keresinde kendi adımı unutmuştum :lol: herkes Joker derse tabi unutulur :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Buna nasıl gülebiliyorsun aklım almıyor.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 normaldir.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 link calısmıyo calısan bı lınk warsa verırmırsnız ızleyelım .. paranın onde gittiği bir memleket daha ne olsun .. adam basmıs parayı olmus mılletvekılı sadece meclıste oturunca adamlar ilah kesılıyo[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) [Bu mesaj Fransua tarafından 06 Temmuz 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Joker, 06 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: normaldir. Baya komiksin sen.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 neyi normal ya bunun normalliği var cahil işte cahilleri iktidar yapan cahil kesim türkler[signature][hline]go2hell
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 nickimden kaynaklanıyordur.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: go2hell, 06 Temmuz 2005 01:25 tarihinde demiş ki: neyi normal ya bunun normalliği var cahil işte cahilleri iktidar yapan cahil kesim türkler :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Rush, 05 Temmuz 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Ak partiden sivas millet vekili. Sivas ha! Nedense çok şaşırmadım şehir konusunda.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sivaslılar iyi insanlardır :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Doguda olması normal geldi biraz bana ama illa şehre suç atmayalım :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hatırlatma yapmak istemiştim sadece; bakınız (not:site hızlı bir arama sonucu bilgi almak isteyen vs olur diye rastgele seçildi)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bilmemekden öte adamların tavırları "istiklal marşı da neymiş canım" biçiminde. çöpçü olamaz lan bunlar, yerimde duramadım bi an tükürücektim.[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylid...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sivas'lılar iyidir güzeldir , arkadaşlarım vardır gayet zekilerdir , İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere bilirler ayrıca :)[signature][hline]chuck!
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çüş![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Messor, 06 Temmuz 2005 05:14 tarihinde demiş ki: bilmemekden öte adamların tavırları "istiklal marşı da neymiş canım" biçiminde. çöpçü olamaz lan bunlar, yerimde duramadım bi an tükürücektim. Gerek yok ya boşu boşuna tükürük harcama bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler[signature][hline]go2hell
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 AB artık rüyalarımzdan bile uzak :([signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Öne çıkan mesajlar