Rush Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 http://rapidshare.de/files/1233514/IstiklalMarsi.wmv.html Ağlancak halimize gülüyoruz.[signature][hline]The Rushing
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 NTV çekimli olansa bu sanırım birkaç kez verildi.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 aramaya inandım ama bulamadım bi sonuç .[signature][hline]The Rushing
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 neyse olabilir, aramaya inanmak yetmez ibedet'de etmek lazım :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Türkiye Hak Ettiği Yere Bir gün Mutlaka Gelicek!!! güzel imza, ama insanın içi çız etmiyo değil...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 efsaneymiş valla ilk defa gördüm şimdi ben gidip bu adamın suratına tükürsem dava açar demi lol...[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ak partiden sivas millet vekili.[signature][hline]The Rushing
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yazıklar olsun işte bunlari milletvekili seçen topluma[signature][hline]go2hell
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bir de en başta elleri kaldırıyo böyle "hehe coşun la İstiklal Marşı okuyoruz hobarey" gibilerinden...sonra yamuluyor...[signature][hline]chuck!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 iğrenç , sinir bozucu bir milletvekilini geç bir türk olarak istiklal marşını bilmemesi hmm...
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Sonunda milletimin istiklal diyişine bakın :D[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 o zaten efsane bi haraket TC tarihinde varmıymış öyle bişi assolist gibi .. ortada duran mikrofonla okuyanda ayrı bir arıza adam türkü çağırıyo bi ara obenim milletimin ancaak :tdown:[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 türkümü ilahimi okuyo köklerini dusun :)[signature][hline]go2hell
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 çok komik bir video, bir o kadarda kırıcı bir video.. bildiğim kadarı ile kısa bi süre uzaklaştırılmış ama hala millet vekiliymiş.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 banyo yaptırmakla olmaz bunları lifliceksin anlamaz. Nato kafa nato mermer[signature][hline]go2hell
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 iste diyolar ya kimse satmaz bu ulkeyi diye aha iste meclisteki bu tip insanlar ulkeyide satar herseyi satar bu imansızlar. bi insan nasıl bilmez ya istiklal marsini. bide milletvekiliymis. Allah cezalarını verir insallah. hayır bilmiyon bide utanmadan okumaya devam ediyo bırak okumayı bari rezil adam.
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kimse satamaz bu ülkeyi.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Türkçe değil belki ondan karıştırmıştır : /[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b]
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ohanessburger bu ne yaaa aptalllaar bu arada yapılan ankette akp'lillern %50'si alkol kullanıomus bide ortada sağcıyz dincyz die dolasıolar[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ilahi okur gibi ya izledikçe deliriyorum[signature][hline]go2hell
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 içsinler içsinler, en azından biraz modernleşirler, ayrıca akpde akpliyim diye geçinen pek çok adam aslında sol meilli, anaplı chpli bilmemneli, allahtan sırf rant sağlamak için akp'ye geçtilerde tam aşirete dönmedi meydan..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tanrı orduyu eksik etmesin[signature][hline]go2hell
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 zaten ordu olmasa .. .. ..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 harbi olmasa şu an belki mini etke giyilmiycekti başortu zorunlulu fln gelcketi belkide[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ne o ya darbe filanmı oldu yoksa?? :=)
Öne çıkan mesajlar