Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuh! Yeter artık aytıptır!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi en sinir olduğum bu orclar beni sevmiyo :( gece bizim donkeyle pk yapıyoruz (shadowfax) ya adamlar durmadna bana parasite çakıyo iyi kastık shadowla akşama gene donkeyim :D[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
bundan parasite atarken ilk hedeflerim nym,shadowfax,hoodstar,homeric. roguenler gerisini tamamlar artık :)[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi

[Bu mesaj HasMez tarafından 06 Temmuz 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
elime geçme sen sabah roquenlere sinir oldum zati almış yanına priesti adam 10 kişi aradan beni parasiteliyo roquenelerde bana dalıyo roquenler elime geçme dövücem seni :D[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
Bu volkaan bi ara eternity2 deki volkaan de mi yanlışm yok?
Ayrıca ss i görünce koca bi ohaaaa çektim. +8 shell bot ne demek abi ya.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
abi hakkı ile +8 shell seti olan adamlar var tek el giga +8 raptor+8 falan ama adam bi gecede aldı bunların hepsini ya mukanın patronu ;) yada gm in arkadaş[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
Tamam +8 yapabilirler hakları ile ama shell bot için ben ohannes derim. Tabi bu dediğim yapamayacakları anlamına gelmez.[signature][hline]Nation: Elmorad
Mesaj tarihi:
abi shell bot dediğin nedirki item sonuçta alıp +3 yapıp kullancaksan ne işine yarar basacaksın +7 ye kullancaksın paşa paşa :D[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
Demek istediğim shell bot zaten çok zor düşen bi ite. Bulması o kadar kolay deil. Bi de +8 olunca hayvani oluyo bence[signature][hline]Nation: Elmorad
Mesaj tarihi:
Sen bi özel msjlara bak önce :D. sana pm attım.
Benim olursa shell botum bende vendora satacam nıahahhaha.[signature][hline]Nation: Elmorad
  • Yeni Oluştur...