arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 2 bilgisayar var.IPX üzerinden oyun oynamaya çalışıyoruz.IPX protokolünü yükledik. oyunda birbirimizi gördük ancak açtığımız oyuna bağlanamıyoruz. ek bir ayar mı yapmamız lazım ? iç ağ numarası diye bir numara var sanırım ip gibi birşey onu farklı girdik 000000 ve 000001 gibi, yine olmadı. ipx in kendi içinde çeşitleri var onlarla alakalı birşey mi ? o çeşitleri seçtiğimizde çıkan ağ numarasını ikimizin de aynı mı girmesi gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 açıkçası biz abimle ayar mayar yapmadan starcraft oynamıştık. IPX yüklü değildi birbirimizi göremiyorduk, yükledik hemen oldu.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oyun diablo 1, waiting game data da kalıyor maalesef. bu arada sc 1.09 sonrasındaki patchlerde tcp ip destekliyor[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Xp deki firewall a takıldınız buyuk ihtimalle ( SP2 yuklu oldugunu dusunerekten )[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iki makine de SP2 ancak bilimum firewalllar kapalı dxdiag dan ipx testi yaptık orada hiçbir sorun çıkmadı blizzard said: Set the following three as specified: * "Frame Type"- set this to 802.3. * "Maximum connections"- set this to 16. * "Maximum Sockets"- set this to 32. demiş ancak 802.3 ü seçsek de öbür iki ayar yok.:/[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios [Bu mesaj arcane tarafından 07 Temmuz 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hm tam hatırlamıyorum ama bir oyunda ipx ile oyun kurmayı denerken takılmıştı yine. oyunu sonlandırayım diye uğraşırken tesadüfen masaüstünde arka planda bir uyarının durduğunu farkettim. çalıştırıp o noktaya gelince alt tab fln yapıp bir kontrol etsen ? düşük bi ihtimal ama olur olur : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arkadaş oyunu patchlememiş, görmesine rağmen giremesinin sebebi buymuş, rencide olmaması adına nickini açıklamıyorum /clap kendisine hehe.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 patch cok kisa suruyo volfi olmustur o diyen sensin ben nerden biliyim patch ekranini hayatimda ilk defa diablo acmisim :p ha oyunu hallettikten sonra arcane ile bi 4 saat kesintisiz oynadik ben rencide olmam, yigilmam tabuta[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar