mitin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 evet arkadaşlar, 2-3 gün içerisinde bu makineyi almayı planlıyorum. İyice araştırdım fakat birde sizin görüşlerinizi almak istedim, kendisi veya yakınlarından bu makineyi kullananlar varsa bildiklerini yazbilirlerse ii olacak benim için + ve - yönleri nelerdir?[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya benım kullandıgım 5700 olması lazım ama artık uretılmıyor dıye bılıyorum eger oysa guzel yanı fotoların kalıtesı cok guzel[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet odur muhtemelen, üretimi durdu artık, 2002 de üretilmeye başlanmıştı zaten. teşekkürler[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bı kac tane ornek foto koyıyım ben cektım gecen hafta otomatıkte ama manuel deıl kalıtesınıde dusurdum sadece bı fıkrın olsun dıye yanı kalıte bekleme bu fotolarda :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bide tripod fılanda kullanmadım yanı guzel makıne al bence :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eyvalla saolasın ilgilendiğin için, siparişini geçtim zaten dün, alıyorum.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar