Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 başlıkta yazdım humanları sevmiyorum sıkıldım roquenleri kesmekten :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hiç kestin mi?[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ulen gördüğün yerde beni duffluyosun adam duffersız gezmiyo ben priest almıyorum party e adam ne diyo ne var onu kesmekte elin noobu :D video da gördüm camaz0tz kaç kere kurtardı onu şaka maka bi yana duff atmayın bana sinir oluyorum zaten orc bulayım gelecem oraya :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehehe dün çektim seni açıgada araya archer girdi yoksa dalıyodum direk. sen rankingsde lvl 59 görünüyosun delevel mı oldun?[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi bir aydır 60 ım vhail 70 oldu hala 68 görünüyo uptade edilmemiş onlar ya bana bir orc warrior yada sin bulun scam yemekten korkuyorum :/[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla zor, diezde zaten sayılı 60+ adam oldugu için biraz imkansıza bakıyo. anca edit fln o tip bişey bulursun.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gm lerde yardım etmiyo kaldım humanların arasında valla açacam 1 tane mage kascam orc side da ama üşeniyorum zor iş lvl kasmak :S illa bir char alcam yada trade yapcam[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Hoodstar, 07 Temmuz 2005 00:46 tarihinde demiş ki: ulen gördüğün yerde beni duffluyosun adam duffersız gezmiyo ben priest almıyorum party e adam ne diyo ne var onu kesmekte elin noobu :D video da gördüm camaz0tz kaç kere kurtardı onu şaka maka bi yana duff atmayın bana sinir oluyorum zaten orc bulayım gelecem oraya :D orada 1 kere tp edildim, parasite yemisim ve hala donup sinlerle bodoz giriyorum. dikkat ettiysen sadece 1 kere oldum orda cunku parasite+torment yemistim :D he o sin'i aldiktan sonr archerlar yuzunden oldum. bir de bi izle bakayim adimi kac kere goreceksin ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 druenler comboyu yeni ögreniyoda abisi onun için hpsine diil sadece sag alttaki damage kısmına bakıyo kendini kaybediyo adam.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hasmez cim roquenler yanında deil teksin gelmişin human baseye üstelik dalmıyosun ya bana neden parasite atıyosun ayıp bişey ya[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar