Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][Cafe] Tribeca

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

Bestekar sokak ve cevresinde, arjantin caddesine kadar olan kisimda gidebileceginiz en kaliteli ve haliyle en pahali cafe. guzel kizarmis dondurmalari, bagel sandwich'leri, brownie ve elmali pay'lari var. bu soylediklerim disinda da ne yeseniz begenirsiniz, emin olun. 'param var, oyleyse niye harcamiyorum' dediginizde gidebileceginiz guzel yer. guzel sakin muzikler, rahat koltuklar ve duvarlardaki Triangle Below Canal dekoru da cabasi.

tavsiye ediyorum.[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 06 Temmuz 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Okunuşu "tıribeka" olan, ama ciks kesimin uğrak yeri olmasından ve de Bilkent'in ünlü 69 kız yurdunda da şubesi olduğundan "tıraybeka" diye telaffuz edilen, pahalı ve aynı oranda da kaliteli bir mekan...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 06 Temmuz 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
Okunuşu "tıribeka" olan, ama ciks kesimin uğrak yeri olmasından ve de Bilkent'in ünlü 69 kız yurdunda da şubesi olduğundan "tıraybeka" diye telaffuz edilen, pahalı ve aynı oranda da kaliteli bir mekan...

kiz yurdu degil aslinda orasi, karma ozel yurt. ayrica kapandi bilkent subesi gecen sene =)[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah çok güldüm valla:)...
Okulumda olan bitenden haberim yok:D.

Ben her zaman o yurda verilen numaraya takılıp kalmıştım:)
Bu arada karma ve özel olduğuna eminmisin, yoksa nüansı benmi yakalayamadım:).
[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 06 Temmuz 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

soyleki, 69 ve 70. yurtlar birlesik. bir tarafi kiz bir tarafi erkek yurdu. ama iki tarafa da hem kizlarin hem erkeklerin girdigini gordum ben =) tribeca'nin yerine dolce diye bir yer acildi, cok fazla cesit yok, ama bilkent merkez kampuste gidilecek en guzel yer durumunda.[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamdır şimdi hatırladım kapandığını, "Dolce" diyince:). Bir konu başlığıda Bilkent merkez kampüs üzerine açalım bari:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

girdiğimde ilk işim bir adet 3 shot almaktır :)
sonra ne istiosam ordan dvm ederim ama
o shotları içmeden tribecada oturasım gelmio[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...