Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tıstıs

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Yaw ben son 3 yılda ozellıkle kılo almaya basladım 7.sınıfın basın da zayıf bı cocukken sonra bu son 3 yılda boyumu falan herseye gore hesap edersem 7 kılo falan aldım ..Gene sısman deılım cok ama bole gıderse Sonun dobi olucam yaw...Aslında dıet yapmak ıstıyorum ama hergun arklarla aksam dısardayız kola cıpsı kuruyemısı bırasımırası eksık olmuo..Ben napcam yaw :(..Son zamanlarda annemlerde ustume gelmeye basladı..Bı de bıraz ınat bı ınsanım nedeseler tersını yapıyorum yapımda var ..pUHpuh Asdsasaad Buray ayazcagıma dıetısyenede gıdebılırdım :)..Ama hıc urasamıorum usengecım ben yaaaa:)[signature][hline]MSN:[email protected]

Sindarin Forumları
Sosyal ağlarda paylaş

Abvi sna soliyim, ben normalden zayıf bi adamım. ama her zaman şişkoluğa tercih ederim. şişko oldun mu şekeri oluyo tansiyonu oluyo, oluyo babam oluyo, ama zayıf adam en fazla halsizleşir zayıf olsun taştan olsun felsefesini benimse şişkolaşma derim sana. bu da benim naçizane tavsiyeömdir sana..[signature][hline]
King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim aburcuburu yeme değil dedikleri gibi azalt sadece yemeye devam et yani.
7.sınıf diyorsun zaten 7 8 gibi genel olarak insanlar ergenliğe giriyor ki bu yaşlarda kişiye göre kilo verip boy atmak yada kilo alıp boy atmak oluyor yani vücut oturmaya başlıyor.
Yani sonuç olarak çok kasma kilo alıyorum diye ki 4 yılda 7 kilo bence hiçbirşey değil.
Normal yani bilmiyorum gerçi burdan böyle görünüyor kaçırdığım bişi yoktur umarım.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
love D.T.
Sosyal ağlarda paylaş

ole deıl canım o boyuma gore aldıgım kılo orana gore hesaplıyorum yanı 7. sınıfta kı halım ın 7 8 kılo almıs halıyım annadın??..Ergenlık zaten o zamanlarda basladı hazırlık falan ama artık sakal makal her sey var zatı ..Lıse 2 ye gecıcem..Insalla daaa da almam..Yoqsa gobeklıye doru gıdıorum..[signature][hline]MSN:[email protected]

Nothing is real,but pain now....

Sindarin Forumları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...