Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Hayatım yemek ya da parmaklarımı yemek"

montezaus

Öne çıkan mesajlar

Evet böyle anlamsız bi slogana sahip 250ytl ödüllü ideefixe fotoğraf yarışması hakkında bana gelen mail aynen şudur:
said:

IDéEFIXE'ten 250 YTL'lik hediye çeki ödüllü fotoğraf yarışması
IDéEFIXE Dijital Fotoğraf Avcısı

IDéEFIXE, Temmuza ayından itibaren her ay düzenleyeceği fotoğraf yarışması ile ödüller dağıtmaya başlıyor. Ayın kazananına IDéEFIXE’ten 250 YTL’lik hediye çeki. Katılmak için bu işe yıllarınızı vermiş bir profesyonel olmanıza ya da jüriden bir tanıdığınız olmasına hiç gerek yok. Yarışma deklanşöre basmayı seven herkese açık.

Her ay bir temanın işleneceği yarışmada ilk ay konusu: "Hayatım yemek ya da parmaklarımı yemek"

Katılım ve detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

böyle beleşçi bi faaliyeti paylaşayım dedim, hatta belki böyle şebelek bişiler yapar bu başlığa da koyarsınız, sinerji oluşur, ortam olur...
falan[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj montezaus tarafından 07 Temmuz 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...