ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben avast ı çok beğendim format atmaya gerek kalmadı.[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Mavi, 07 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki: engelleyin birbirinizi :] ortamı kızıştırır kötü watch[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok biz iyi anlaşırızda biraz kanaması var bu gunlerde :P[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: go2hell, 06 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki: en temizi abi napalim :) bende senin msnden cevap vermemene deli oluyorum napcaz? farkım orada birde msnde beklerken ringa gibi bir olay olsaymış sıkılmazdında :9 neyse konuyu dağıtmayalım. ben kaspersky öneriyorum şahsen kullanıyorum 9 aydır format atmıyorum. birde ad-aware pro. var tabi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 deep freeze ötesi yok p.s sus sen ultraslan sus[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 go2hell deep freeze title ı istiosun heralde :)[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :) yok abi alakasıda işte guzel bi cozum girdimi virus at restart :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar