ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bilgisayarıma Trojan.WinREG.LowZones.f virüsü girdi, kaspersky antivirus temizleyemedi ve kapanıyor. Nasıl kurtulabilirm bu virüsten...[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ewido security suite programını bulursan temizliyor o[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 teşekkür ederim.[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 geçmiş olsun :) duzeldi sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 evet biraz önce update ediyordum şu anda tarama yapıyorum, temizliyor :)[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 helal olsun bayıldım ewido ya[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 p4 2.4 512 mb ddr ram ancak kaspersky 5 professional da oldugu gibi bu programda da (ewido) sistem kasım kasılıyo dvd yazmak yada full sistem taratmak iskence ,baska onerilere yonelmek lazim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yüzlerce virüs girdi format atacağım :)[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Formattan sonra virus programı kurmayı unutma.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kaspersky tavsie ediliyo genelde.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 format attıktan sonra daha antivirüs programı güncellemeden birsürü virüs girdi bilgisayara :) bu yüzden 3 kere format atmak zorunda kaldım :) bu sefer firewall yükledim. Virüsler yine girmeye çalıştı ama giremediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaa şimdi de bilgisayar açılırken loading yapan siyah windows sayfası açıldığında bilgisayar tekrar yeniden başlıyor, her seferinde böyle oluyor. Şimdi safe mode dayım. Yine format mı atacağım...[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Aramis, 04 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: kaspersky tavsie ediliyo genelde. kaspersky bilgisayarı yavaşlatan bir program onun için kullanmıyorum ben ayrıca çok hantal.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kaspersky kullanırsan virüse gircek ama kaynak bulamıyo cpunun ve ram in hepsini kaspersky yiyiyo yani kaspersky olcaına virüs olsun derim ama demem gider nod32 kurarım[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kaspersky 4.5 kur muazzam derece de fark ben de onu arar oldum bu siralar[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: ucanadam, 06 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: yaa şimdi de bilgisayar açılırken loading yapan siyah windows sayfası açıldığında bilgisayar tekrar yeniden başlıyor, her seferinde böyle oluyor. Şimdi safe mode dayım. Yine format mı atacağım... bu olay kendi kendine düzeldi, böyle nedensiz şeyler windows tan nefret etmeme neden oluyo...[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin [Bu mesaj ucanadam tarafından 06 Temmuz 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kaspersky iyidir.Tavsiye ederim. Şu an testlerde de üstüne yok sanırım.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 deep freeze abi[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 deep freeze ev kullanıcılarına uymuyor diye biliyorum yani ev kullanıcısının bu tür bir programa gereği yok bence. kur antivirus programını biraz da dikkat tamam.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla deep freeze ev kullanıcısıyım formatımı attım updatelerimi yaptım actım programımı gerektiğinde deactive edip tekrar active ediyorum[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 senin o deepfreeze muhabbetine deli oluyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 en temizi abi napalim :) bende senin msnden cevap vermemene deli oluyorum napcaz?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 engelleyin birbirinizi :] ortamı kızıştırır[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bilisayarın yeniden başlama olayı virüs yüzündenmiş, yine virüs girdi yaa, şansa bakın. Biraz önce anladım ki Kaspersky hiçbirşey yapamıyor Avast en iyi antivirüs, üstelik bedava.[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ucanadam format at updatelerini yap deep freeze kur[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar