DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Valla ben de en çok fiatını merak ediyorum.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ohhhhhhhh bitti kurtardık..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ne demek bu? biraz açsan da biz de anlasak?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kaçıranlar için yarın final bölümü tekrar kanalD'de. Bu sefer kaçırmayın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 elvyn yazdığın şiirin dizide okunduğu anda insanın çoşası geliyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: orc_lord, 06 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki: elvyn yazdığın şiirin dizide okunduğu anda insanın çoşası geliyor :) insanın çoğu yerde coşası geliyor zaten[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: elvyn, 02 Temmuz 2005 15:08 tarihinde demiş ki: ... Ve yağmurda ıslanan yapraksız bir dalda sallanan şeyhimin çırılçıplak etidir. ... Dizide bunu ilk duyduğumda yanlış anlayıp bir huh çekmişliğim vardır.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 eh o da doğru. insanın arada bir çoşası geliyor ciddi ciddi. :lol:[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tekrar izledim, izlemeliydim. Mehmet'in "Asker, hazırol!" dediği anda, Seyh Bedreddin Destanı'nı okuduklarında ve tabii ki küçük çocuğun "Öğretmenim, siz bugün ağlayınca ben çok üzüldüm" dediği anda zor tuttum kendimi. Ya n'olur hep yapılsın bu tarz işler.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar