Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çemberimde Gül Oya (Son)

DraculaVigorous

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum yeri burası mı (sinema bölümü gibi görünüyor konu başlıklarından sanki ama yazmak istedim.
Çok güzeldi. Çok fazla duygusaldı. Çok üzüldüm.
Bir son için gayet güzeldi.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x]
Charlar silinmiş...

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Unutmadan şunu da yazayım.
Kaçırdığımız bölümleri www.cemberimdeguloya.com adresinden indirebiliyormuşuz. Deneyen var mı acaba? Ben hiç indirmemiştim ama böyle bi set yapmayı düşünüyorum.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
Charlar silinmiş...

Sosyal ağlarda paylaş

O baya önce bi bölümdeydi.
Yurdanur bi çocukla tanıştı hastanede (Bilmeyenler için yazayım: Mehmet bitkisel hayattaydı). Ve organ nakli bekliyordu.
Yurdanur çok düşündü, üzüldü ama Mehmet'in artık eski Mehmet olarak dönemeyeceğini öğrendikten sonra organlarının da hala çalışır durumda olmasından organ nakli için form doldurdu. (Hayalinde Mehmet ile konuştu. Mehmet bu vücudun artık kendisi olmadığını söyledi ona. Son bi defa dans ettiler.)
Ve fiş çekildi...

Çok uzun oldu. Anlatım bozukluğu varsa kurduğum cümlelerde; şimdiden özür dilerim.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
Charlar silinmiş...

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sitesinden bölüm indirme şeyini göremedim. fakat izlediğim en güzel dizilerden biriydi. yönetmen ve senaryoda çağan ırmak zaten süper. başından beri takip ettiğim için sardı. arada sırada komikti. bence dizinin müzik seçimleride çok iyiydi. şeyini çıkarmadan bitirdikleri için çok iyi oldu. sonunuda iyi bağladılar. ee ne diyelim. oldukça başarılı ve güzel bir dizi oldu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 02 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
O baya önce bi bölümdeydi.
Yurdanur bi çocukla tanıştı hastanede (Bilmeyenler için yazayım: Mehmet bitkisel hayattaydı). Ve organ nakli bekliyordu.
Yurdanur çok düşündü, üzüldü ama Mehmet'in artık eski Mehmet olarak dönemeyeceğini öğrendikten sonra organlarının da hala çalışır durumda olmasından organ nakli için form doldurdu. (Hayalinde Mehmet ile konuştu. Mehmet bu vücudun artık kendisi olmadığını söyledi ona. Son bi defa dans ettiler.)
Ve fiş çekildi...

Çok uzun oldu. Anlatım bozukluğu varsa kurduğum cümlelerde; şimdiden özür dilerim.

Sağol.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Sosyal ağlarda paylaş

orc lord umuzun (yada orcumuzun :) ) söylediklerine aynen katılıyorum. Başka diziler gibi uzatıp cıvkını çıkarmamaları güzel oldu. Tam tadında bitti.
Çok kaliteliydi.
Umarım daha nice güzel eserler yaratır yönetmenler, oyuncular...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
Charlar silinmiş...

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sonunda verdikleri mesajda çok iyiydi. gidip dizinin müziklerinin bulunduğu yeni sürüm cd'leri aldim. içinde hemen hemen her şarkıyı koymuşlar, dizide geçen. bu cd'de güzel olmuş. belki yakında avrupa yakası'na yaptıkları gibi dvd şeklinde bir set oluşturabilirler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
Sosyal ağlarda paylaş

Kaçırdığınız bölümler hedesi siteye girdiğinizde okla hoşgeldiniz yazan yerde hemen yazıyor.
Bastığınızda çalışmazsa (sisteminiz xp ise okuyun burayı) yukarda açılır pencere engellendi hede hödö yazacak. Oraya tıklayın. İzin veri seçin. Tekrar aynı sayfa açılacak. Sonra tekrar bastığınızda izleyebileceksiniz.

Orc dvd olsa tabii ki hoş olur.
Ama bence böyle bişey olmaz. Kar gütselerdi oraya koymazlardı o kaçırdığınız bölümler hedesini.
Bi de sonunda sanki biz bu işi para için yapmadık diyodu gibime geldi. Ama bilemeyeceğim :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
Charlar silinmiş...

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada üstteki animasyonda Tüm bölümlerin dvd si müzik marketlerde diye yazmışlar özür dilerim :)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
Charlar silinmiş...

Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bitti ama Canan'a çok üzüldüm. Keşke Nejat hemen ölmeseydi de güel bir yaşam sürseydi. Bir de Mahzun'un herşeye rağmen Zarife'yle evlenmesi ise ayrı bir güzellikti.[signature][hline]Kuzgun' dum ben....
Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan sonraki röportajında demiş ki:
Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi...
Sosyal ağlarda paylaş

Nazım Hikmet

SİMAVNE KADISI OĞLU
ŞEYH BEDDETTİN DESTANI'NDAN
14
Yağmur çiseliyor,
korkarak
yavaş sesle
bir ihanet konuşması gibi.

Yağmur çiseliyor,
beyaz ve çıplak mürted ayaklarının
ıslak ve karanlık toprağın üstünde koşması gibi.

Yağmur çiseliyor,
Serezin esnaf çarşısında,
bir bakırcı dükkânının karşısında
Bedreddinim bir ağaca asılı.

Yağmur çiseliyor.
Gecenin geç ve yıldızsız bir saatidir.
Ve yağmurda ıslanan
yapraksız bir dalda sallanan şeyhimin
çırılçıplak etidir.

Yağmur çiseliyor.
Serez çarşısı dilsiz,
Serez çarşısı kör.
havada konuşmamanın, görmemenin kahrolası hüznü
Ve Serez çarşısı kapatmış elleriyle yüzünü.

Yağmur çiseliyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DraculaVigorous, eheh :)
demek çıkarmışlar. ben daha görmedim. kar amacı gütmekten çok; dizinin daha çok kişiye ulaşıp,akılda kalmasını sağlayarak, taşıdığı mesajın öneminin artmasını sağlayabilir dvd'ler. ama tabi bude bir öneri. fiyatları nasılmış acaba :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...