Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yarın gelirim, yada gelmem. Yani herşey bizim patronun gelip gelmemesine bağlı :d[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 size ii eğlenceler o zaman.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 spastik ölese sen patronun nerde oturur, ne iş yapar, söyle hemen icabına bakalım :P[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 üf ya daha yeni okudum mesajı pff yarın sabah 10 daymış off off keşke önceden baksaydım :([signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yarın kızılaydan kalkışı kaçıran, yolunu kaybeden arkadaşlar olabilir. Gelmeye niyetli herkes lütfen aşağıdaki telefonları kaydetsin: Paintsign: 438 91 71 532 502 72 20 yarın görüşmek üzere..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 oğuz abi sende oyna? :) o zaman yenersiniz amaa... Aegon sende chemical gibi elinde paticik.com gibi bi tabela alırsan :) ben zaten sabahlayacağım herhalde uykusuz gircem maçlara ama kötü olur o hmmm o zaman uyumam gerek[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 merak etme zegnacım biz oyun alanına 11 de varsak, takımların ayarlanması, boya topların daıttık filan diyene kadar saat 12 yi geçer dedi oğuz abi, yani yetisirsiniz. ama yani yaya yaya yetişiriz nası olsa diyede cok gecikmeyin yani :P elinizden geldiğince cabuk gelin yani :) neyse arkadaslar hadi yıkıyoruz yarın ortalığı :) ben yatar bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Olmaz ole : ) saat 10 da bulusup 12 de mac yapmak.. : P bakalım buyuk gune az kaldi...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 aegan ykmde elinde bir tabelayla bekle bizi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 o saatte kim uyancak şimdi :tdown: :horace:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Beyler ben ekicem herhalde sizi yahu. Kusura bakmayin... :D[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehueh 4 saat kala yazmisim nese sole bi gorunur gideriz artik...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Allah basliyoruz :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :) Hah ölesiye oynicam Hahaha[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Uahuehue Onlar hala oynarken ben yolda olucam. Beyler herkesin ellerine sağlık kendinize iyi bakın ( ozelikle zegna, uyu biraz..)... Güzel 3 el oynadım :(:(: ve sanırım kaybettik :([signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Turnuva tüm hızıyla sürüyor !! Skyly'ın kaptanlığındaki Splinter, Aegean, Miraç, Zegna'dan oluşan Geyik ve Homoid'in kaptanığındaki Sanerixx, Kaya, Choko ve Laroux'tan oluşan 2Easy4US takımları turnuvayı önde götürüyor. Yine de heran herşey olabilir, bizi izlemeye devam edin :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ve bizim takım finale gelirken 130 puan farkla cikti finale ve finaldede 2 el üst üste alarak şampiyon olduuk :D harbi çok iyi oyundu karşımızdaki takım çok iyiydi en çok Homoid den korktuk ama baştan çıkarınca oyundan halloluyo birde silahında terslik vardı :) oyun çok güzeldi 10 saat durmadan paintbal olunca artık doydum hatta kusucam (+3,-3) 22 fragle kendimi aştım devam ediyorum. Her takım çok iyiydi gerçekten çok çekişmeliydi zor kazandık valahi oy oy iyi oldu bu inşallah bir daha yaparız[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ve beyler açım abi deli gibi yemke yiycem haydi iyi mesajlar size banyo yapmam da gerek oy oy :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Oğuz Abi' nin melekleri olarak ilk başlarda ısınamamız nedeniyle iyi performans gösteremedik fakat 3. lük maçındaki mükemmel performansımızla kaptık 3. lüğü 1. lerle oynasak bile alırdık filan gibisinden uçuş laflara gerek yok bunnarın hiç biri olmadı bala filan 3. olduk :) Bu arada süper oldu harbi gelemeyenlere üzülüyorum özellikle Kale kuşatma mükemmeldi. Herkes ölmüş heralde kimse de uramamış :)[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi [Bu mesaj bravecik tarafından 06 Temmuz 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 güzel oyundu bir an evvel resimler videolar herşey yayınlansın BEN CD ALMAYI UNUTTUM neyse oğuz abi yarın gelicem alırım bi tane cd[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o morluklardan bendeed var fazlasıyla kamikaze yaptığım sırada elde ettim çoğunu bone dan upload bekliyoruz kamikazem için[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şimdi geldim eve. fotolu, skorlu yeni topic geliyor yakında :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aynen sırtımda hiç acı yoktu bi açtım 4-5 tane morluık var, ama fazlasıyla değerdi..[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=127667 burdan devam, bu topic kitlenebilir aslında.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar