Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Geleneksel Paticik Ankara Paintball Turnuvası // 6 Temmuz'da ortalığı yıkıyoruz

Aegean

Öne çıkan mesajlar

said:
scarab, 24 Haziran 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
saha butun gun bizim,yemek filan diyosunuz gece gec gidersek filan dıyen var.50 ytl yetecek mi?bilelim.ona gore parayla gelelım.

sen fazladan getir bence[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar sonucta paintball ne kadar ates edersen o kadar zevk aldigin bir oyun. Vede siz bu ise ayiralabileceginiz maksimum para ile gelin haa harcamazsaniz yaniniza kalir. Yani daha 6 temmuz a bayagi var hergun kenara 3 milyon koysaniz 33 milyon o gun alicaginizdan ekstra paraniz olur

Ben acikcasi boyle yapiyorum tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmpf.

Bende geleyim. Katilanlaar msn adreslerini verebilirler mi ?

Bir takima girebilirmiyim :D

Tek gelcem yaf. Help.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

euheuh :D

Olsun ben paniimi yapayim da sonra abi sen sole demedin fellam modunda crash out olmayak dime...

Aksiyon olsun.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben de bir haber vereyim turnuva ile ilgili. inşaatı süren yeni saldır - savun kalesi turnuva gününe bitmiş olcak. turnuva bitiminde 15 vs 15 gibi bir rakamla saldır savun senaryosu da oynicaz eğlencesine :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

Action doruklarda yane he.

Off . Heyecan yaptım cook pis hemde..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 29 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
Bende kesin geliyorum. Yanımda şu an +1 kişi olacak. Daha kalabalık bi takım getirecek olursam haber veririm erkenden.

ancak şöyle bi husus var ki benim kendi silahım var. Onu getirecem, onunla oynayacağım. Full otomatik güdümlü falan über bişi olsa izin isterdim ancak sizin elinizdekilerle aynı olacak, yarı otomatik yani. Sadece woodball a uygun çift-tetikli, bi de ayarlarını ben yaptığımdan sahadaki yalama silahlar gibi değil... Mızıyacak olan varsa hiç anlamam :D

hmm sanirim bendede boyle bir durum soz konusu olucak :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 29 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
bi de ayarlarını ben yaptığımdan sahadaki yalama silahlar gibi değil...

Yani BOccOB mesajını okumaya başladığımda "aa ne güzel BOccOB da geliyomuş" düşüncelerine gark oldum, üstüne kendi markerınla geldiğini öğrenince (ki marker diyelim, işaretleyici diyelim tercihen silah çok itici oluyor) iyice mutlu olmuştum ki yine yapacağını yapmışsın.

Şimdi öncelikle markerların ayarları kronograf denlen bir aletle yapılır. Zannetmiyorum ama evinde kronografın olsa bile sahaya geldiğinde krono testine girmek zorundasın, bu standart bir güvenlik uygulamasıdır. Kronografın yoksa da elle yaptığın ayarı nasıl güvenilir ilan ediyosun pek anlamadım açıkçası..

İkincisi; artık söyleyecek söz bulamıyorum "sahadaki yalama silahlar" lafına. Şimdi bu konuları public ortamda tartışmaktan hazzetmiyorum ama çok rica edicem söyle bana ömründe toplam kaç saat marker kullandın da benim haftalık krono ayarları yapılan, düzenli bakım-tamir gören, yılda sırf yedek parçasına deli gibi para harcadığım, Türkiye'nin belki de en sağlıklı çalışan marker grubuna yalama diyebiliyorsun ?

Misafirim diyen herkesin başımın üstünde yeri var arkadaşlar ama işime ve emeklerime saygısızlık yapacak varsa lütfen gelmesin turnuvaya..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

Boccob burada paintball a giden insanların çok azı profesyonel ve biz oraya eğlenmek için gidiyoruz. Yok efenim bu silah sağa çekio ( bunun gibi şeylerle karşılasacagımızı da hic zannetmiyorum ) yok efenim o yuzden vuramadım diye sinir yapcak adam yok burda. Vur vurul orada eğleneceğiz. Daha önce bu organizasyona katılmayanlar da sakın ha hevesleri kırılmasın orada çok eğlenecegimize garanti veriyorum. Ben tatilimi paintball için erteledim :)

[Bu mesaj bravecik tarafından 29 Haziran 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj bravecik tarafından 29 Haziran 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 29 Haziran 2005 11:31 tarihinde demiş ki:

Konuyu daha fazla saptırmak istemiyorum, oyuna geleceklerin hevesini kırmaya niyetim yok. Gidip kendileri görsünler paintball oynarken parayla nasıl rezil olunur.

madem rezil olacağımızı düşünüyordun da neden kesin gelicem dedin.ben ilk kez oynayacağım bu oyunu.başkalarıda vardır belki. insanlar bu kadar yardımcı olurken,bizler bu kadar gaza gelmişken edilecek laflar mı bunlar?gidin paranızla rezil olun diyorsun fakat bu muhabbet geçmeseydi sen de gelecektin. çok enteresan. sana mı inanalım bu işten para kazananlara mı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...