Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 İçerde celeron 300akinam var max 5saniye sürüyor.Bu pentium m 1.7 fakat çok uzun sürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende format atıyorum şimdi,ey allam.neyse bye böhüe :[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 format? olm hani cz yapcaktık :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tripil nova yedik olm czsimi kaldı :lol: sesde gelmiyo pcden alala.Demekki pc ye sıvı teması yapmıcaz bidaa.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar