Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaugna'sız mutlu günler=)

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

yarın sabah Marmaris'e doğru yola çıkıyorum. Yaklaşık bir 10 gün olmayacagım, marmaristen sonra ekstradan bir yerler olur mu henüz hiçbir fikrim yok, dolayısıyla dönüş süremi 10 gün olarak tutuyorum.

Temiz toplum, temiz forum anlayışına benim forumdan uzak olduğum süre, forumun daha bir temiz olduğu süre olarak görülebilir. kıymetini bilin o yüzden=)

Tatil süresince arada girmeye çalışıcam, giremezsem de merak etmeyin, turist kızlarla ilgileniyorum demektir...

Kalın sağlıcakla hepiniz, öptüm gözlerinizden

bu gün-gece de burdayım, hatta son sabahlamamı da yapıcam, daha kaybolmadım yani bir yere=)[signature][hline]tashmoo, 27 Haziran 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
patiler ellendim salsa barda bi kiz tarafindan taciz edildim cok mutluyum sizle paylasmak istedim

Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Süper! oh be, daha seviyeli bir forum olacak 10 gün :P

edit: güle güle git, güle güle gel dicem ama üzülerek gelecen, eh hatunlardan uzaklaşacan, denizden 300 500 den koloay değil.. ama sen yine de metin ol, güle güle gel..
[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Haziran 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ooohhh götür denizi kızları falan.. keyfine bak[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

ev hayvanı?

denize mi sokucam onu?

hehe, ortamımı ayarladım coktan, kızlar bekliyor, gelince ara diyorlar, lol

saolun walla, ne düşünücem patiyi ya, onca şey varken, belki giderayak antalyaya kayarım arkadaşlarla, belli mi olur

fistanın evini basarız[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Sosyal ağlarda paylaş

geber lol

çatlıyorum ben evde tatilsiz tatilsiz[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

[Bu mesaj fastreload tarafından 28 Haziran 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eh, son saatlerime girdim tahminimce, hastası olduğum uzun araba yolculuklarından birine daha başlayacagız yakın bir süre içinde

teşekkürler hepinize, kendinize iyi bakın...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
marmaristen selamlar hepinize=)

kısa durucam ama bir selam vermeden edemeidm, bir sürü şey vardı aklımda, simdi hiçbirini yazmak nasip olmayacak galiba=)

pazartesi akşam istanbuldayım galiba, cumartesi akşamında izmirde olacagım, o zamana dek buralardayız

bir daha da nete giremem zaten buradan, hepinize selamlar olsun=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...