ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yarın sabah Marmaris'e doğru yola çıkıyorum. Yaklaşık bir 10 gün olmayacagım, marmaristen sonra ekstradan bir yerler olur mu henüz hiçbir fikrim yok, dolayısıyla dönüş süremi 10 gün olarak tutuyorum. Temiz toplum, temiz forum anlayışına benim forumdan uzak olduğum süre, forumun daha bir temiz olduğu süre olarak görülebilir. kıymetini bilin o yüzden=) Tatil süresince arada girmeye çalışıcam, giremezsem de merak etmeyin, turist kızlarla ilgileniyorum demektir... Kalın sağlıcakla hepiniz, öptüm gözlerinizden bu gün-gece de burdayım, hatta son sabahlamamı da yapıcam, daha kaybolmadım yani bir yere=)[signature][hline]tashmoo, 27 Haziran 2005 02:08 tarihinde demiş ki: patiler ellendim salsa barda bi kiz tarafindan taciz edildim cok mutluyum sizle paylasmak istedim Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Süper! oh be, daha seviyeli bir forum olacak 10 gün :P edit: güle güle git, güle güle gel dicem ama üzülerek gelecen, eh hatunlardan uzaklaşacan, denizden 300 500 den koloay değil.. ama sen yine de metin ol, güle güle gel.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Haziran 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 git bakalım gelme Dream Theater'a sen :9 iyi tatiller...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 iyi tatiller hoca gönlünce eğlen.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 iyi tatiller[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ooohhh götür denizi kızları falan.. keyfine bak[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ohh götür kızları.. azcık bize de bırakmayı unutma :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Denizin tadını çıkarmaya çalış.Pc falan düşünme sakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ne güzel tatil yapacan ( kızlar fln ) Paticik'i mi düşünüyorsun =) Git gez eğlen, oh mis =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Üstad yanina terbiyeli ev hayvani almak istermisin ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ev hayvanı? denize mi sokucam onu? hehe, ortamımı ayarladım coktan, kızlar bekliyor, gelince ara diyorlar, lol saolun walla, ne düşünücem patiyi ya, onca şey varken, belki giderayak antalyaya kayarım arkadaşlarla, belli mi olur fistanın evini basarız[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 geber lol çatlıyorum ben evde tatilsiz tatilsiz[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 28 Haziran 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bizde evde miladimizi tamamlayalim. Oh var mi lem oyle.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Güle güle kendine iyi bak oralarda...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 eh, son saatlerime girdim tahminimce, hastası olduğum uzun araba yolculuklarından birine daha başlayacagız yakın bir süre içinde teşekkürler hepinize, kendinize iyi bakın...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gitsene be gitmedin mi hala :9 araba yolculuğu çok rezildir ama otobüsle gitmekten iyidir :9 ayrıca geceki Soldat olayı yüzünden de özür diliyorum , elimde olmayan sebeplerden dolayı bilgisayar başından uzaklaştırıldım dün gece...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hayırlı yolculuklar..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 marmaristen selamlar hepinize=) kısa durucam ama bir selam vermeden edemeidm, bir sürü şey vardı aklımda, simdi hiçbirini yazmak nasip olmayacak galiba=) pazartesi akşam istanbuldayım galiba, cumartesi akşamında izmirde olacagım, o zamana dek buralardayız bir daha da nete giremem zaten buradan, hepinize selamlar olsun=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aaa sen omerlerı sattın mı kuşadasına gıtmedın mı..?[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok onlarla gitmeyecektim ben(sen kimsin hoca ya cıkartamadım) neyse ben kaçar, kayalık alemi var ardından da club a geçicez=))[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ohhh club bensız haa bascam bı gun oraları hadı kendıne cok ıyı bak herkese selam kızları benım ıcın op[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar