Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mirandayı aldım da msn ıcın kullanamıyorum icq fln onları sordu ama msn le ılgıli bişi yazmadı ... Options dan msn ı sectım maılımı sıfremı fln yazdımda kendısımı baglanıcak ne olucak =[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ctrl+1 bütün aktif protokolleri online'a bağlar[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 msn connectıng dıyo kalıyo daha da bısı demıyo[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Miranda uzun zamandır öyle girmiyor msn'ye.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 msn network kısmında bütün herşeyi checkle bendede çalışmamıştı şuan çalışıyor. (izmir adsl)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar