wota4 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya ben sıze great prııest murkanın ne ıse yaradıgını soruyom....................ezqkler.
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hmmm :/ bilemedik işte, affet... [signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 03 Temmuz 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 great priest mustka adult film çeviriyo[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: rockncoke, 03 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: great priest mustka adult film çeviriyo :D:D:D
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Üfff varya orclarınki fazla güzel deilde insanlarınki savşta keserken görmüştüm süper bir yavru yaw....:D Film çekmekm için elverişili dediğiniz gibi....:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: rockncoke, 03 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: great priest mustka adult film çeviriyo Priestler alınabilir aman dihhat :lol:[signature][hline]Buzkirpisi
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: wota4, 03 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: ya ben sıze great prııest murkanın ne ıse yaradıgını soruyom....................ezqkler. GreaT priest Murka, böyle adamların forumlarda abuk subuk sorular sormasına yarıyor. Biz de neşemizi buluyoruz.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Murtaza, 03 Temmuz 2005 17:17 tarihinde demiş ki: said: wota4, 03 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: ya ben sıze great prııest murkanın ne ıse yaradıgını soruyom....................ezqkler. GreaT priest Murka, böyle adamların forumlarda abuk subuk sorular sormasına yarıyor. Biz de neşemizi buluyoruz. zuahahahahahah:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
serdary76 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 BOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMM :D :D :D[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Murtaza, 03 Temmuz 2005 17:17 tarihinde demiş ki: GreaT priest Murka, böyle adamların forumlarda abuk subuk sorular sormasına yarıyor. Biz de neşemizi buluyoruz. bilhassa sen yazınca bayaa bi neşe buluyoruz, sözler cümbüş oluyor sanki senin o narin ellerinde. (te allam yarabbim)[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Kimin elleri narin lan? Ben malacıyım olm, ellerim nasır tuttu...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: wota4, 03 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: ya ben sıze great prııest murkanın ne ıse yaradıgını soruyom....................ezqkler. Kimin ezik olduğunu ispat etmeye yarıyor....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 buff basıyo o sana yanına gittiğinde 30000000000000 alıyon onu üstüne sora czde önüne gelein kesiyon murtaza okadar npyi nasıl yaptı zannedion bu arada murtaza oyuna devam ediyomu
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 valla bu ezikler olmasa dediğiniz gibi oyunda neşe olmıcak zaten bi gündür üğraşıom lvl58 hala %2arttık yaw öff :)[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Murtaza, 03 Temmuz 2005 17:46 tarihinde demiş ki: Kimin elleri narin lan? Ben malacıyım olm, ellerim nasır tuttu... iide sen anormal malacısın olm elinle tutmuyosun malayı.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Murtaza bir zamanlar melekleri ile meshurdu bu forumlarda eheheheh guzel resimdi arıyorum ama bulamıyorum murtaza tekrar koysana o resmini :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 22xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
wota4 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [li]oglum sız ben ıle dalga gecıyonuz......._[/li]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bu tavır ve bu ifadeye dalga geçmek lazım zaten....[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaşlar o great priestin kim olduğunu öğrendim para ile fahişelik yapıyo geceliği 1 gold bar clanca giidnce indirim yapıyolar :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yuh abi ya bukadar para ile olmaz ben selithe gidiyorum o olmadığı zaman bi orc dişi prist ayarlıyorum maradonda ,bi soul içiriyorum sarhoş oluyor atıyorum eve beleşe... tavsiye edilir[signature][hline]Krwlng in my skiN
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 denemedim ama ben genelde bu tür işleri clan friend im pasivgay waggay ile(wagyar) ile yapıyorum ya ağlıycam konuştuklarımıza bak bump bump[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 wagyar New_Order'ın lider değilmiydi ya vay be gizlemiş herkezden ozmn[signature][hline]Krwlng in my skiN
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ahahah wagyar new order ın leaderi ayrıca gay deil diezin gayleri saysam ağzın açık kalır chusco soetbobo rebelde jakkas uarehistory de gay diyolar onu bilmiyorum ama[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Öne çıkan mesajlar