Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Arkadaşlar 14 temmuzda açılması planlanan Deimos malezya serverinda acılacaktır.Malezya serverina gelmek isteyen 14 temmuzda yenı servera girsin süper olacak. http://www.knight-online.com.my/news_content.asp?id=358[signature][hline]Caglarus
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bende geliom clan fln kuraruz forumca[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bak Dominic ne demiş bu konuda:[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________CEO of the Holy Inquisition Corp"Biz insan yakıyoruz."
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bende gelirim :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Werewolf, o ne be, koptum wallahide gece gece, sandalye plastikti, kırıldı düştüm namussuzum :)))))))))))))))) Hahahaha[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yeni server,Malezya,hm,öhm.İlginç.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İyi olmuş tekrar toplıcaklar adamları sonra bidaha paralı yaparlar oh herkezin emek yine uçar gider[signature][hline]Krwlng in my skiN
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ya bunarda premium sisteme geçmişler pardon Bide indirme hızı bende 8 kb ile başladı 6kbyi görünce de yeter dedim indirmedim herkezde bölemi[signature][hline]Krwlng in my skiN
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben 2 tane şey inriom 12kbyle inio :P[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yuh ben tek clienti indircektim 6 kb ve hala düşüyordu 15 saati görünce yeter dedim kapattım[signature][hline]Krwlng in my skiN
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 24le indiriyo :( :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya bune 16 saat dio höst normalde bukadar dosyaya 10 saat anca verir akşam de indirmiş olcam :(birde bu server açılınca paralı olmaz demi paralı olacaksa heç başlamiim
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Caps Lock ile ben yazmadım.Sitede öyle yazmışlar kopyala yapıştır yapmıştım.Bi daha yapmam.Arkadaşlar ben 512k adsl ile 45 le indirdim bazen 51 e falanda yukseldi.Tabi downloaddayken hiç bir site falan açmadım.Bekledim 2 saatte bitti.Filefront dan indirdim.Ea games in baglantıları kötü.[signature][hline]Caglarus
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 son anlar indiriyorum %85de şu an başka bir siteden 27 kb ile indiriyorum zuhahahah indirme yöneticim saolsun :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
Öne çıkan mesajlar