hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Arkadaşlar ben az önce 3 tane farklı linux boot etmeyi denedim hepsinde aynı hatayı aldım denediğim versionlar knoppix 3.3 knoppix 3.1 mandrakeMove (v. bilmiom) bunların hepsini açabiliyorum boot ederken sync y iayarlıyorum herşey yolunda gidiyor desktop açılıyor kde yüklenirken initializing peripherals gibi bişey diyor ve pc donuyor. ne mouse ne klavye o andan sonra işlemiyor, kasaya bakıyorum işlem yok, ne hdd, ne cdrom, seste gelmio sadece fan sesi anlamadım hepsinde aynı olay sanırım donanımsal bi sorun ama ne olabilir tüm sistemi söküp takmakta istemiyorum yardımm[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar