Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ibrahım toraman 2 mılyon dolar eder, ortega etmez adam haklı ya.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Adam ülkesi hariç hangi takımda iyi oynamış, bir yarar sağlamış? Şu takımda iiydi baya de tamam diycem.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Adam kendı ulkesıne o kadar baglıkı yabancı bır memlekette yapamıyor,ama sen kalkıp bu adam ıyı futbolcu degıl, 5 para etmez dersen bu senın futboldan anlamadıgının en buyuk kanıtıdır.Sımdı kalkıp senınle ortga ıyı futbolcumudur dıye tartısıcam be hadı gıt ısıne.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 E adam ülkesine o kdr bağlıysa ve başka bir yerde oynayamıyorsa ve sen bunu bilerek adama 25 milyon $ veriyosan malın allahısın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Blaq bak lafların adıkkat et, adam akıllı tartıs bır konuyu.Merak etme benım kelıme haznem senınkısının 5 katı.Bende bılırım sana sımdı saydırmayı burda.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ortega 2-3 milyon$ etmez ? hala cevap yazmakla uğraşmak ayrı birşey, bide tartışmaya girmişiniz lol bırakın adamı yahu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 geçen ekmek aldım para üstü diye ortega verdiler... kazıklandım mı acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Simofle, 17 June 2003 16:18 tarihinde demiş ki: Blaq bak lafların adıkkat et, adam akıllı tartıs bır konuyu.Merak etme benım kelıme haznem senınkısının 5 katı.Bende bılırım sana sımdı saydırmayı burda.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Iyide sen i$ine gelince bana "kalin kafali" diye biliyorsan o da sana "malin allahisin" der.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Pascal cirkef degildir.Cok centilmendir.Gol atinca .enisini sallar taraftara..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 lucio yalan haberdir muhtemelen , yani ben lucio'nun yerinde olsam bize gelmem 23 yasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Diger maceralarini yazmiyorum.Tukurmek, vurmak ve i$emek gibi..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ortega'nin futbol kalitesi tartisilmaz ama hersey futbol kalitesi ile olmuyor,ayrica fenerbahce gecen sene cok calkantili bir donemdeydi ve bu ortega'yi olumsuz etkilemis olabilir.yani basarili olabilirdi bizde olamadi,birseyler ters gitti ama 25 milyon $ cok para evet transferde hata payi yok degil,en azindan 2 senelik filan bir anlasma yapilabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 sizde bilmiyorsunu hiçbir şey yahu nouma ne yaptıysa 'kazanma hırsı' yüzünden yaptı lol[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Pardon, Nouma'nin yaptiklarina sozlukten buldugum kar$ilik burada beni banlatir.O yuzden cirkef diyerek aslinda iltifat ediyorum. Ayrica mahallede yapsa da doverler :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 aurelio suan saglik kontrolunden geciyor , kontrolden sonra imza atilacakmis. g.birligi'de aurelio ile onceden anlasma imzaladiklarini ve fenerbahce ile imzalamasi halinde 1 milyon $ tazminat alacaklarini iddia ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 auerlio pişik yapmış almıyolar :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ilhan cavcav youla icin bonservis 5 milyon $ istemis , lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Apex-, 17 June 2003 16:50 tarihinde demiş ki: ilhan cavcav youla icin bonservis 5 milyon $ istemis , lol . Isteyenin bir yuzu...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Wissy kalın kafa ıle mal arasındakı farkı bılmeyecek kadar cahıl oldugunu sanmıyorum.Sana kalın kafalı dedım cunku bır seyı bana 10 defa tekrarlattın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ortega'yı sen mi aldın ki mal olasın? Yaran var gocunuyosan bilemem...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ayni $eyi sen anlatiyorsunda senin anlattigin her fikri kabul etmek zorunda miyim? Peki senin fikirlerini kabul etmeyenler "kalin kafali" sifatini mi hakediyorlar? Eger oyleyse sende "malin allahi" olursun.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Fener'in gündeminde bulunan Pletikosa da transferiyle ilgili FANATİK'e özel açıklamalar yaptı. Hırvat Milli Takımı'nın kalesini de koruyan başarılı eldiven, "Daum, daha önce beni Beşiktaş'a da istemişti. İngiltere, Almanya ve Ukrayna'dan da talepler var ama ben Daum'lu Fenerbahçe'yi tercih ederim. Hajduk'tan beş aydır para alamıyorum. Kulübüm mali krizde ve beni satmak istiyor. Ben de ayrılmak istiyorum. Rapajc de Fener'i çok övdü" dedi.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eheheh fanatik balonu :) yahu rapaic feneri uefaya şikayet eden son tvlere fenerde huzur yok cart curt diye fb ye saydıran adam değil mi niye pletikosaya feneri övsün :) ama onlar da haklı eheh yazcak haber yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Rapaiç fbden dargın ayrılmadı aksine severek ayrıldı.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gorucez bakalım Fener kimi alıyormus kimi alamıyorumus adam gitti ortegaya kotu oyuncu dedi alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar