Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe transfere başladı

Khirsah

Öne çıkan mesajlar

Adam kendı ulkesıne o kadar baglıkı yabancı bır memlekette yapamıyor,ama sen kalkıp bu adam ıyı futbolcu degıl, 5 para etmez dersen bu senın futboldan anlamadıgının en buyuk kanıtıdır.Sımdı kalkıp senınle ortga ıyı futbolcumudur dıye tartısıcam be hadı gıt ısıne.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 17 June 2003 16:18 tarihinde demiş ki:
Blaq bak lafların adıkkat et, adam akıllı tartıs bır konuyu.Merak etme benım kelıme haznem senınkısının 5 katı.Bende bılırım sana sımdı saydırmayı burda.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

Iyide sen i$ine gelince bana "kalin kafali" diye biliyorsan o da sana "malin allahisin" der.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

ortega'nin futbol kalitesi tartisilmaz ama hersey futbol kalitesi ile olmuyor,ayrica fenerbahce gecen sene cok calkantili bir donemdeydi ve bu ortega'yi olumsuz etkilemis olabilir.yani basarili olabilirdi bizde olamadi,birseyler ters gitti ama 25 milyon $ cok para evet transferde hata payi yok degil,en azindan 2 senelik filan bir anlasma yapilabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'in gündeminde bulunan Pletikosa da transferiyle ilgili FANATİK'e özel açıklamalar yaptı. Hırvat Milli Takımı'nın kalesini de koruyan başarılı eldiven, "Daum, daha önce beni Beşiktaş'a da istemişti. İngiltere, Almanya ve Ukrayna'dan da talepler var ama ben Daum'lu Fenerbahçe'yi tercih ederim. Hajduk'tan beş aydır para alamıyorum. Kulübüm mali krizde ve beni satmak istiyor. Ben de ayrılmak istiyorum. Rapajc de Fener'i çok övdü" dedi.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...