Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Beyler bayanlar daha test aşamasında olup sizlerin hizmetine bu galerimi açıyorum, maksat viperizm e katkımız olsun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla [Bu mesaj DynamicK tarafından 25 June 2003 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 büyüt sen bunu biraz[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Gel vatandas gel viperizma ya gel Viperizma:Hayatımıza Dynamick sayesinde giren ve tum patinaj kullanıcılarına bulasan 21.yyın en onemli alışkanlığı:-D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Dagger, 25 June 2003 01:01 tarihinde demiş ki: büyüt sen bunu biraz[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. demin açtım , ilerde öle bi büyücekki artık viperime bindigim anın resimlerinide koyunca tam olcak :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hehe tabi o zaman forumun şimdiki üyelerinin yaş ortalaması 50lerde olcak :)[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Dagger, 25 June 2003 01:06 tarihinde demiş ki: hehe tabi o zaman forumun şimdiki üyelerinin yaş ortalaması 50lerde olcak :)[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. :lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 valla o gün gelsinde isterse 60larında olsun:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 dyna eline sağlık süfer olmuş bende corvette için aynı şeyleri yabcam bakalım nassı olcak :D Gerçi benimde favorim Viper ama sen benden önce başladın.[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hiç sevemiyorum viper'ı ya =) bu adamlar seviyo bi bildikleri vardır diye bakıyorum ediyorum bi daha bi daha. orasına burasına bakıyorum. yok. tık yok =P [hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 25 June 2003 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 viper da seni sevmiyo zaten *!viperini öper, sarılır*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: hella, 25 June 2003 11:13 tarihinde demiş ki: hiç sevemiyorum viper'ı ya =) bu adamlar seviyo bi bildikleri vardır diye bakıyorum ediyorum bi daha bi daha. orasına burasına bakıyorum. yok. tık yok =P [hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 25 June 2003 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Viper seni bir tıklasın anlarsın sen onun ne olduğunu bakem oke mi ?[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bu akşam veya yarında modifiye araba galerimi açıcam hadin bakalım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 vee arkadaşlar test aşamasında olan 2. galerim de acılmıstır. modifiye arabalar ve motor resimleri vardir :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 eline sağlık pek bi şık olmuş[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 saolun arkadaşlar şuan sırf test aşamasında oturup iice bi uraşıp tekrardan düzenlicem ileride birde dahada çok resim eklicem tabi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Modifiye edilmiş 147 kullandım dün. Motoru fln değişmiş sahibinin söylediği kadarıyla. Eer aranızda 147 kullanan varsa bilir, seri bi arabadır. Zor kontrol edilir yani 2.0. Tecrübe gerekio yani =P. Şimdiye kadar bi corvette kullandım bundan başka modifiyeli araba olarak. Alfa çok daha iyi. Şimdi bunu niye anlattim ben onu da bilmiyorum ya gerçi. =) Fotoğrafını çekip gönderirim sana ben, koyarsın sitene =P [hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 26 June 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gallery1 viper kısmını yeniledim biraz değişti slide show ekledim 5 sn de bir dier resime geçiyor , isterseniz yukarıdaki pause tusu ile slide show u kapatabiliyorsunuz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar