Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nereye kadar izlenebiliriz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
burada şöyle bişeyden bahsedilmiş
Ne var ki MİT için ise böyle bir sınırlama öngörülmedi. MİT herkesin telekomünikasyon (telefon, cep telefonu, bilgisayar, faks vb) yoluyla yaptığı iletişimini tespit edip, dinleyip, sinyal bilgilerini değerlendirerek, kayda alabilecek.

bir aralar haber bültenlerinde, gazetelerde tartışılmıştı. daha fazka detaylı olarak bahsediliyordu.
telefon yoluyla dinlenebilmeye örnekleriyle alışığız; bu yolla elde edilen ses kayıtlarının metin olarak yayınlanması gibi.
mail yoluyla en fazla, mail adresindeki silinmemiş e-posta lar yoluyla haberdar olunabiliniyor diye biliyorum

benim merak ettiğim, gerçekten bilg. yoluyla yapılan her türlü işlemin takip edilip edilemeyeceği
örneğin bir e-posta atiyorum, bu e-postanın içeriğinden başkasının bir bilgisi olabilir mi, mail adresimin şifresine sahip olmadan.

şunu biliyorum, uğraşmak istedikten sonra iplerden kişiler bulunabilir, tespit edilebilinir.

bu konuyu biraz daha ayrıntılı olarak ele alabilir miyiz, bilgimiz dahilinde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
nasıl yapıldığı hakkındaçok fazla bir bilgim yok ama e-mail şifresi olmadanda senin mailleirni okuyabiliyolar. bunu en guzel orneğide bundan bi kaç sene once dogu perincek tarafından avrupalı bi kaç kişiye ait maillerin açıklanmasıydıç bu claudia roth a mı ne aitti hatırlarsanız eger.
Mesaj tarihi:
bindokuzyüzseksendört.[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
başkasından gönderilmesi mühim değil e-mailin, merak ettiğim ona ulaşıp ulaşamayacakları.

merak duyduğum bişey, bizi izleyip bişey yapmayacaklar.

bu olaylar genelde ilgimi çeker, nasıl yapıldığı, detayları filan.

bilen, mantıklı fikri olan vamıdır diye sordum.

bu arada gizli bir iş çevirdiğim yok, sadece böyle konular ilgi alanımdır.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
benim ilgi alanımdan çok paranoyaklık alanıma giriyor. yani özel mevzularımızı birilerinin dinlemesi gibi bir ihtimal cidden sinir bozucu.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi

[Bu mesaj HasMez tarafından 06 Temmuz 2005 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya e mail işinin altından CIA MOSAD falan kalkar da, bizim için zor yani. Sonuçta mail şirketine yaptırım uygulunabilinmesi lazım. Mesela ne kadar privacy hede hödö olsa, CIA paşa paşa izler Yahoo yu bilgisayarla, olmadı Yahoo'yla güvenlik anlaşması falan yapmışlardır yani izin konusunda falan. Yahoo gak dese ağzına tıkarlar direk milli güvenliği tehdit mi ediyorsun diye

Mit'in böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Tabi uluslar arası anlaşmalar falan vardır bizim habermimizin olmadığı onlarla bir şeyler dönebilir.

Mail e de gerek yok gerçi, paşa paşa dinliyorlar telefonu sms leri. Dinleme olayını duyduktan sonra, kız arkadaşıma sms atmadıydım ya, bazı şeyler mahrem kalmadı di mi[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
tabi canım alıyolar! zor bişey diil,üniversite mezunu olmanlazım bi sınav açıyolar onu geçiyosun sonra kurs var onda kabul edilirsen 6 ay (yaklaşık) staj yapıyosun sonra memur oluosun bildiğin..alsana mit ajanı! ;) konusuyo millet baya gördüm burda da,pek okadar beklediğiniz gibi birşey değil öle film olayları gibi diğil.CIA biraz öle cidden filmlerdeki gibi pislikleri çok ama bizim sevgili mite girebiliyosunuz pek zor diil öle çok yüksek ve özel kriterleride yok.yalnız filmlerdeki gibi düşünmeyin,araştırmacı gibi bişey dedektif tarzı farklı kolları var zatende! okadar aksiyon yok nadir oluyo,ülkemizde herseyin boku çıktığı için mit inde çıktı doğal olarak.ama isteyen baş vurup girebiliyor! tabi eyer ailenizde subay varsa torpil önemli :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
NSA zaten dunyadakı asagı yukarı butun suphelı adreslerdekı maıllerı okuyor su anda
eyleme fılan gecıcek adamalrı oyle tespıt edıo conny ler[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
  • Yeni Oluştur...