mercenary Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Dün lvl 18 hunter gördüm adını hatırlamıyorum kobolddu soyadını OneShot yapmış seni hatırladım hemen ss aldım ama yanlışlıkla sildim :([hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Sanki askerlik arkadaşı ceti naber lem heyoo fln noluyo mercenary. Düzgün konuş sinirimi bozma:)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sen sussana zlorwf icq'a gel[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ceti naber lem heyoo falan da demiyorum adam gibi selam diyorum tabi sen anlamassın troll nolcak[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Zegna, 25 June 2003 04:33 tarihinde demiş ki: bu ozel msj neymıs yaw bılgısı olan varmı?[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc Let the game begin..turksquad bilmiyorum ama özel birsey sanırım hem milletin özel seylerine karısmak ayıp degilmi[hline]Chep Infiltrato ALb/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar