Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Romsların hepsine sahibin fakat nasıl tanıdıcam anlamış değilim? Emulatorde oyunların isimleri hala soluk gözüküyor...çok acil yardım lazım..[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b]
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 roms klasorune at romlari belki olur[signature][hline]DynamicK'i seviyorum ne isterse yaparim. U will never walk alone DynamicK
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 rom klasörüne at. ondan sonra path i ayarla emülatörden. rom1 path rom2 pathh diye wadır. sonada İMPORT GAMES e bas hepsi çıkar
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 rom diye bir dosya yok onu bizim kurmamız gerekiyormuş..kurdum vs. tanıttım ama hala olmuyor..off[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 audit games yapmayi denedin mi ? ayricada mame kullaniyorsan neogeo attinmi?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Öne çıkan mesajlar