Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Oyunu acarken windowsa donuo tak diye napabilriim ya dun sim city zaten calıstırmak için neler yaptım bide bu sorun cıkarıo pff[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 cmr ne?[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 colin mcrae rally 3[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ozaman grafikleri düşür[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 nerden dusurcem oyuna giremiyorum[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ge force 4 var grafikle alakalı odlgunu sanmıyorum[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 off sıyırcam kafayı acılmıo[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bende de gf4 mx440 var ben de aynı sorunu yaşıyordum gittim codemasters ın forumlarına bir güzel karıştırdım ve çözümünü buldum. Daha birçok çözüm var eğer bakarsan ama ekran kartımız aynıysa belki sende de işe yarar 1-) Öncelikle masaüstündeki kısayolun sonuna STATICBUFFERS ekle. Yani şöyle: "C:Program FilesCodemastersColin McRae Rally 3Rally_3PC.exe" STATICBUFFERS 2-) Eğer çözüm getirmezse bırak o kısayol öyle kalsın. ftp://ftp.vein.hu/pub/windows/utils/media/codecs/ACEMCP591PRO.EXE adresindeki Codec paketini indir. Biraz büyük (46 MB) İndirmeden önce tereddüte düşmüştüm ama forumlarda bu sorunu yaşayanların %90' ında sorunu çözülmüştü. Ben de denedim ve oldu. Fakat install etmeden önce sistemindeki tüm codecleri sil. Zaten bu codec paketinin içinde neredeyse tüm codeclerin son sürümleri var :)[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası [Bu mesaj THiM tarafından 26 June 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar