Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarın ömrü mü tükendi acaba? [acilimsi]

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Ctrl alt del, system restore, wc3 oyun açma, girişimlerimde bilgisayar kitlenip kalıyo.
Hatta bazen bilgisyar açılırken windows xpnin siyah ekranında bile donup kalıyo. Bikaç gündür var bu problem, öncesinde hiç yapmazdı anlayamadım?

[Bu mesaj Sintisyzer tarafından 20 Haziran 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Windows Xp açılırken bende de çoooook bekliyo. Ömrü tükenmemiştirde Format zamanı gelmiş olabilir. :D Yeni bir başlangıç yapmak istiyor olabilir. AMa format atmak istemiyorum diyorsan virüs check et, scan disk defrag falan yap, templeri falanı filanı boşalt biraz yükü hafiflesin garibaın
Ya da bas formatı ya... boş ver basma...
Karar veremedim şimdi >Neyse[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

ya, dükkana koymuştuk bunu zamanında hala da orada (burada) duruyor. bugün dükkana bakıyorum da paticikle vakit geçiyor işte :) neyse bilgisayarlar öyle 5 sene oldu kapanayım demiyor genelde. senin kötü kullandığın ölçüde performans kayıpları oluyor. şu anda bilgisayar ilk aldığımızdan çok daha yavaş. mesela o zamanlar half-life oynardık gram takılmazdı. şimdi msn'i zor açıyor. ama benim bilgisayarım olmadığından uğraşıp hiç format atmıyorum yıllardır o yüzden de olabilir. 3 sene olmuştur format görmeyeli.[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...