Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ctrl alt del, system restore, wc3 oyun açma, girişimlerimde bilgisayar kitlenip kalıyo. Hatta bazen bilgisyar açılırken windows xpnin siyah ekranında bile donup kalıyo. Bikaç gündür var bu problem, öncesinde hiç yapmazdı anlayamadım? [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 20 Haziran 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 verilerin çok dağılmış olabilir disk birleştir yada müsaitse format at[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Windows Xp açılırken bende de çoooook bekliyo. Ömrü tükenmemiştirde Format zamanı gelmiş olabilir. :D Yeni bir başlangıç yapmak istiyor olabilir. AMa format atmak istemiyorum diyorsan virüs check et, scan disk defrag falan yap, templeri falanı filanı boşalt biraz yükü hafiflesin garibaın Ya da bas formatı ya... boş ver basma... Karar veremedim şimdi >Neyse[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sistemin ne ki? ne zaman almıştın? ben şu anda bu mesajı 8 senelik eski bilgisayarımdan atıyorum (166mmx, 64mb ram) mesela. ömrü dolmamış demekki hala.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Sailor, 20 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki: sistemin ne ki? ne zaman almıştın? ben şu anda bu mesajı 8 senelik eski bilgisayarımdan atıyorum (166mmx, 64mb ram) mesela. ömrü dolmamış demekki hala. sana saygi duyulur :)[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya, dükkana koymuştuk bunu zamanında hala da orada (burada) duruyor. bugün dükkana bakıyorum da paticikle vakit geçiyor işte :) neyse bilgisayarlar öyle 5 sene oldu kapanayım demiyor genelde. senin kötü kullandığın ölçüde performans kayıpları oluyor. şu anda bilgisayar ilk aldığımızdan çok daha yavaş. mesela o zamanlar half-life oynardık gram takılmazdı. şimdi msn'i zor açıyor. ama benim bilgisayarım olmadığından uğraşıp hiç format atmıyorum yıllardır o yüzden de olabilir. 3 sene olmuştur format görmeyeli.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hallettim coktan, buraları okumadan bi reset atmıstım biraz iyilesti sonrasında defreg attm tamamen duzeldi, merci[signature][hline] Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar