Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günü hediyesi

fiona

Öne çıkan mesajlar

said:
Mortis, 03 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
ya fiona biraz konu ile alakasız olacak ama;
şu an birlikte olduun insan, hani işte bikaç ay önce, sana sürekli mesaj atan aşkım canım die ve senin kararsız kaldıın insan mı? yoksa onu sallayıp başka birisini mi buldun? :)

evet o insan sallamadım onu...noldukine?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Koex, 03 Temmuz 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
Ona bir hayvan alabilirsin , 30 ytl ile sinirli kalma bence hemde ilk defa aliyosan

evet bu güzel olurdu ama bi köpeği var zaten ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 04 Temmuz 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
said:
şu an birlikte olduun insan, hani işte bikaç ay önce, sana sürekli mesaj atan aşkım canım die ve senin kararsız kaldıın insan mı? yoksa onu sallayıp başka birisini mi buldun? :)

evet o insan sallamadım onu...noldukine?

yok bişey olmadı merak ettim sadece ne oldu o çocukla die de iyi olmuş :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 04 Temmuz 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
said:
fiona, 04 Temmuz 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
said:

evet o insan sallamadım onu...noldukine?

yok bişey olmadı merak ettim sadece ne oldu o çocukla die de iyi olmuş :)

bence de iyi oldu:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 04 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
herhalde Gız arkadaşım bana doom günümde Kaykayla ilgili bişey alsa öküzümsü mutlu olurum :>

söyle alsın doğum gününe gerek yok bence...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...

[Bu mesaj fiona tarafından 04 Temmuz 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 04 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
said:
herhalde Gız arkadaşım bana doom günümde Kaykayla ilgili bişey alsa öküzümsü mutlu olurum :>

söyle alsın doğum gününe gerek yok bence...

bir parçası 60 70 milyondan aşşa değil + Doğum günüm dündü :>

said:
helena, 04 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
said:

öküzümsü?

lol

evet evet.. Ta kendisi :>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 04 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
said:
fiona, 04 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
said:

söyle alsın doğum gününe gerek yok bence...

olsun her gün doğmuyosun yılda bi kere sonuçta..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

:> Daha Yok bişeyler.Hele bi olsunda :> ozaman bi kere öpsün yeter eheh...[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm :hmm: Hmmm hmm... bilmem sevdiğimden ben pek bişey istemem.Sevgi dışında :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 04 Temmuz 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
palavra sıkmayalım bence yaw şimdi doğumgünün olucak herkes bişi alıcak insan sevgilisnden bekler valla almasa derim ne biçim sevgili bu yaa başkasını bulayım ben :)

hediye önemli değilki.Nerden baksan bi 5 6 senedir hediye almıyorum.N'olcakki? haa alsa olurmu? olur neden olmasın :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 02 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
1)erkeğe kolyedir zarttur zurttur almayın eger zaten seviyosa kendi alıp takıyodur
2)tişört felan alınabilir eger paranız sınırlıysa ben genede elbise sevmem ama alınabilir onemli olan sizin beeneceğiniz değil onun beeniğp giyeceği bisi olmasıdır
3)eger benim gibi bi adamsa entresan seyler cok tutabilir mesela ideefixe.com da indrimde dvdler war 7 milyona felan bunnarda 5 tane felan alabilirsin yada enfes bi kitap bulup alabilirsin ama zor onnarı secvmek
çok 2 dimenşınıl bakmışsın olaya[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sevmem öle hediye almayı vermeyi falan huyum değildir, ha yanı veririm severim falan filan ama böle özel gunlerde falan sevmem pek. ne o öle zorunluluk gibi butun tadı kacıyo işin. Uğraş didin sonra ne? yok doomgunu yok sevgililer gunu falan.

Ama mesela bana bi arkadaşım Barış cubuğu almıştı cok sevinmiştim (kavgalı olduğumuzdan falan değil öle denk gelmiş cok istediğimide biliyodu almış direk) böle tuylu falan super olmuştu.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

sevdigin 17-18 sarkiyi secip bir cd yap. sonra buna birde elinle cover hazirla. sarki sozlerini yaz, resimler koy. ben cok cok begenirdim boyle birsey gelse hediye. 'dur bi de parayla bisiy alayim' diyorsanda dvd, audio cd, kitap, bir de seviyorsa oyuncak alabilirsin. oyuncakta inanilmaz cok cesit var, sevdigi bir filmin figurunu alip verirsen cok sevinebilir.[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...