nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Zamanında yarattığım ve oynadığım bi karakter, oyuna renk katmak isteyen ve oyunculara işkence etmek isteyen DMlere NPC olarak önerilir. Hatta isteyen bu karakteri mutlaka oynayın çok eğlenceli oluyor. Nightstalker the Psychotic (Thief 15) Irk: Pixie Cinsiyet: Erkek Yaş: 50-500 arası* STR: 14 DEX: 22 CON: 16 INT: 16 WIS: 14 CHA: 18 Background:Pixieler peri türü canlıların en zeki ve pustlarıdırlar, 75 cm boyunda, gümüş renkli kelebek kanatları olan elflere benzerler. Ormanlarda gece gündüz eğlenir ve ormandaki diğer canlılara çok kötü eşek şakaları yaparlar.( Kasası açık kalmış bilgisayarı kurcalayıp bozan 6 yaşındaki bebeye ettiğiniz bütün küfürler bu adamları tanımlamak için kullanılır çünkü bunlarda benzer işler yaparlar. :D ) Eğer başka birinde sevdikleri bir eşya görürlerse direk ödünç alırlar. İstedikleri zaman görünmez olabilir ve istedikleri zaman kendilerine polymorph yapabilirler, günde bir kez know alignment, dispel magic (8'inci seviye) ve dancing ligts kullanabilirler , günde bir kez istedikleri türden ilüzyon yaratabilirler ve dispel edilene kadar devam eder, günde bir kez dokunarak confusiona sebep olabilirler save vs. magic tutturulamazsa birisi remove curse veya pixie dispel magic uygulayana kadar confusion geçmez. Görünmez canlıları göremeyenler pixielere karşı savaşırken ?4 le savaşırlar. Pixieler 12 hızında uçarlar. 8?inci level büyüye karşı dispel magic pixieleri 1 round için görünür yapar. Bir sonraki level için insanların iki katı exp?e ihtiyaç duyarlar. Zehirli veya kirlenmiş su birikintilerini kötü şans göstergesi sayarlar eğer wisdom check sonucu olaydan etkilenirlerse attack roll ?1, proficiency check ?2 olur. Kullanma yöntemi: Bu karakteri oynadığım campaignde ötekiler ormanımdan geçiyordu ben de barbara sonu bir satyrden boynuz yemekle biten bir şaka yapmıştım. Barbar bile yeniden oturabildiği zaman gülüyordu ve gruba girmiş oldum. Oyun boyunca başta Barbar olmak üzere önüme gelen herkese şakalar yaptım. Pislik yapmada ve oyunu batırmada o kadar başarılıydım ki DM bile pislik yapmaktan vazgeçti. Hatta Elminister?ı bile pandikledim:D (Tabi sonra tam gaz kaçtım). Kasap Dmler için mükemmel bir işkence kaynağı ne kadar pislik yaparsa yapsın sonuç olarak doğal tavrını sergiliyor. * bu kadar büyük bir yaş aralığının sebebi 50lik pixie ile 500lik pixie arasında birkaç kırışık hariç hiçbir fark olmamasıdır, hepsi 5 yaşında gibi davranır.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bu karakterin dahil olmadığı bir oyun ben veya arkadaşlarım tarafından bulunursa ilgili kişiler cezalandırılacaktır. :hrr:[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 :) süpermiş harbiden böyle bi tanesi lazım bizim dme sinir şey......[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: nightstalker, 25 June 2003 00:43 tarihinde demiş ki: Bu karakterin dahil olmadığı bir oyun ben veya arkadaşlarım tarafından bulunursa ilgili kişiler cezalandırılacaktır. :hrr:[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Ben şuana kadar oynadığım/oynattığım oyunda bu karakteri görmedim/dahil etmedim etmemde zaten :) Sevmem piksileri[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 str si çok bunun be... -4 alıyolar strye. resmen pixie irisi eleman.... :-p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Constitutionda bence çok fazla yani eğer powerplay campagin değilse :) Hero değerinde olcak statlari biraz daha kassa zaten drizitinkileri rahat geçiyo :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hadi ona modifier yok da... ben npc leri +4 +4 +2 +2 +0 +0 diye modifiye ediyorum. o şekilde tekrar ayarlanırsa hoş olabilir... str 9 dex 22(arttırmalarla 25) con13 int 20 wis 15 cha 16[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben genelde stat üzerinden Bir 18 İki tane 16 bi tane 14 geri iki tanede 12 veya 10un altı karaktere/classe/racee göre değişiyo. Yani ben pek öyle radical npcyle uğraşmıyorum akıllı orc karizmatik dwarf falan :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Walla ben player char gibi yarattım. Bide silahlarını yazmayı unutmuşum. Pixie sword: 1d4 (eziq) Pixie bow: piksi kullandığında attack roll'a +4 alıyo. War arrow: 1d4+1 sleep arrow: 1d6 turn uyutur Forget arrow: save vs. spell tuturamayanların hafızası tamamen silinir. Sadece cleric heal veya limited wish hafızayı düzeltebilir.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar