-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bâb-ı Esrar `in cd sini alip dinlemenizi tavsiye ederim. Biraz olsun pc basinda rahatlamak istiyorsaniz eger.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 katılıyorum. Ben Bab-ı Esrar ı ilk olarak kitapçıda fonda çalarken duydum, gittim sordum görevliye kim bu diye. Sonra gittim aldım cd sini gerçekten çok güzel.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bir cahil olarak soruyorum: -Peki nedir bu Bab-ı Esrar?????????[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Khirsah, 25 June 2003 14:04 tarihinde demiş ki: Bir cahil olarak soruyorum: -Peki nedir bu Bab-ı Esrar?????????[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Bir grup :) Al cd veya kaset dinle :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Silthanas, 25 June 2003 14:15 tarihinde demiş ki: esrarengiz B@b.. bi ce$it lamer turu..[hline]Külliyen Yalan... nihahahaah[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bâb-ı Esrar`in anlamini bende cok merak ediyorum. Ama muzikleri dinledikten sonra kulakta bir esrar birakiyor. Acaba bunumu anlatmak istemisler?[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bâb, usta anlamına geliyodu sanırım. Atmış da olabilirim. Ne tür müzik, onu söyleyin: yani ismine bakılırsa ney, yaylı tambur, bendir falan geliyo aklıma. Öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evet ne tür müzik yapıyorla ben de merak ettim[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: riglous, 25 June 2003 18:31 tarihinde demiş ki: Bâb, usta anlamına geliyodu sanırım. Atmış da olabilirim. Ne tür müzik, onu söyleyin: yani ismine bakılırsa ney, yaylı tambur, bendir falan geliyo aklıma. Öyle mi? aynen öyle, enstrümental. Üflemeliler falan harika çalıyorlar.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bab-ı esrar yansımalar grubunun bir albümü... aynı şeyden bahsediyosak tabii:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Galiba dediğiniz bu[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: GregowicH, 25 June 2003 22:06 tarihinde demiş ki: bab-ı esrar yansımalar grubunun bir albümü... aynı şeyden bahsediyosak tabii:P Evet yansimalar grubunun. Bir cok film ve dizi`ye muzikler de yapiyorlar ayrica.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar