SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kediler nankördür. 3 tane falan besledim 1 biri banyoda kalmaktan bunalıp kapı kollarına kızplayım açmayı öğrendi. evde yokken glediğmizde dış kapıyı açıp gitmişti. YEMin EDİYORUM Kİ... Birisini arabada unuttum sıcaktan öldü (babam bile ağlamıştı) birisi resmen bi canavara dönüştü ben hariç her keze saldırdı. bi çiftliğe verdik. Ayrıca kapıyı açmaya öğrenen kedim yazlıkta balkondan balkona geçmeyide öğrenmişti. nese Kediler güzelde ne yaparsan yap sokağa çıktımı seni unutuyorlar... VE hep bi evden dışarı çıkma istekleri var..[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 inşallah bulunur :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oturdugun yerdeki bi çöplüğe balık at ve günlerce o çöplükde sabahla diğer çöplerdekileride uyar bi yerde toplasın çöpü aç kalınca mecbur gelcek[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Chemical, 04 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki: bulduk laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan [signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ha bulunmuş :9 eh geçmiş olsun...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bir kedi için seni büyüten ailene bu kadar agır ithamlar bulunma bence[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: BonePART, 05 Temmuz 2005 05:12 tarihinde demiş ki: şimdi kim gerizekalı aceba kemikal ailesine kufreden sen mi evden kacmayan kedi mi The truth is here...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar